Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Voicetools » Calling Web Service(Error in runtime)
Calling Web Service [message #515995] Mon, 22 February 2010 12:30 Go to next message
Giridhar is currently offline Giridhar
Messages: 6
Registered: February 2010
Location: Chennai
Junior Member

Hi

I am new to OpenVXML. I created a Small Application which will play a message and then call a WSDL file using Web Service Block.

When i deployed and ran the application i am able to hear to play prompt and then call is disconnected.

I went thru the tomcat logs and found the following erroe message while calling web service.

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Execution "3" Started

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Starting

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Ended

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Starting

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Ended

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > org.eclipse.vtp.framework.synthetic_ws.DayOfWeek.nullLocator

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.vtp.framework.synthetic_ws.DayOfWeek.nullLocator

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInter nal(BundleLoader.java:489)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(Bund leLoader.java:405)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(Bund leLoader.java:393)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:105)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:264)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.loadClass(Bund leLoader.java:321)

************************

Is there a way to fix this? Please assist.

Thanks

Giridhar
Re: Calling Web Service [message #516137 is a reply to message #515995] Mon, 22 February 2010 15:08 Go to previous messageGo to next message
Randy Childers is currently offline Randy Childers
Messages: 121
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Giridhar--

Offhand, I'd say that your webservice is probably incompatible with the
version of Axis2 used in OpenVXML. This would mean that you're probably
going to need to write it yourself, either in javascript or as a custom
module.

Good luck,
Randy Childers
OpenMethods


In <hlttd9$r9r$1@build.eclipse.org> Giridhar wrote:
> Hi
>
> I am new to OpenVXML. I created a Small Application which will play a
> message and then call a WSDL file using Web Service Block.
>
> When i deployed and ran the application i am able to hear to play
> prompt and then call is disconnected.
>
> I went thru the tomcat logs and found the following erroe message
> while calling web service.
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Execution "3" Started
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Starting
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Ended
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Starting
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Ended
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > org.eclipse.vtp.framework.synthetic_ws.DayOfWeek.
> nullLocator
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.vtp.
> framework.synthetic_ws.DayOfWeek.nullLocator
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> findClassInter nal(BundleLoader.java:489)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> findClass(Bund leLoader.java:405)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> findClass(Bund leLoader.java:393)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.
> DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:105)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:
> 264)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> loadClass(Bund leLoader.java:321)
>
> ************************
>
> Is there a way to fix this? Please assist.
>
> Thanks
>
> Giridhar
>
Re: Calling Web Service [message #519134 is a reply to message #515995] Sat, 06 March 2010 23:20 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 17
Registered: March 2010
Junior Member
see http://sourceforge.net/projects/voicecode/
Re: Calling Web Service [message #519452 is a reply to message #519134] Mon, 08 March 2010 20:48 Go to previous messageGo to next message
Mike Greenawalt is currently offline Mike Greenawalt
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
allygirl@mailinator.com wrote:
> see http://sourceforge.net/projects/voicecode/
>
Seems unrelated to OpenVXML
Re: Calling Web Service [message #519503 is a reply to message #515995] Tue, 09 March 2010 04:04 Go to previous messageGo to next message
Giridhar is currently offline Giridhar
Messages: 6
Registered: February 2010
Location: Chennai
Junior Member

Hi

I tried all the workarounds but nothing worked. I thought of giving up using OpenVXML and go for Commerical VXML tools.

Moving towards Syntellect or Voxeo.

I am surprised such a lovely tool doesnt have basic feature like web service which is important for any IVR development community.

Thanks

Giridhar


With Regards

Giridhar
Re: Calling Web Service [message #579018 is a reply to message #515995] Mon, 22 February 2010 20:01 Go to previous messageGo to next message
Randy Childers is currently offline Randy Childers
Messages: 121
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Giridhar--

Offhand, I'd say that your webservice is probably incompatible with the
version of Axis2 used in OpenVXML. This would mean that you're probably
going to need to write it yourself, either in javascript or as a custom
module.

Good luck,
Randy Childers
OpenMethods


In <hlttd9$r9r$1@build.eclipse.org> Giridhar wrote:
> Hi
>
> I am new to OpenVXML. I created a Small Application which will play a
> message and then call a WSDL file using Web Service Block.
>
> When i deployed and ran the application i am able to hear to play
> prompt and then call is disconnected.
>
> I went thru the tomcat logs and found the following erroe message
> while calling web service.
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Execution "3" Started
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Starting
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Ended
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Starting
>
> INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24
> EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Ended
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > org.eclipse.vtp.framework.synthetic_ws.DayOfWeek.
> nullLocator
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.vtp.
> framework.synthetic_ws.DayOfWeek.nullLocator
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> findClassInter nal(BundleLoader.java:489)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> findClass(Bund leLoader.java:405)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> findClass(Bund leLoader.java:393)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.
> DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:105)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:
> 264)
>
> ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227
> 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.
> loadClass(Bund leLoader.java:321)
>
> ************************
>
> Is there a way to fix this? Please assist.
>
> Thanks
>
> Giridhar
>
Re: Calling Web Service [message #579038 is a reply to message #515995] Sat, 06 March 2010 23:20 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 17
Registered: March 2010
Junior Member
see http://sourceforge.net/projects/voicecode/
Re: Calling Web Service [message #579057 is a reply to message #579038] Mon, 08 March 2010 20:48 Go to previous messageGo to next message
Mike Greenawalt is currently offline Mike Greenawalt
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
allygirl@mailinator.com wrote:
> see http://sourceforge.net/projects/voicecode/
>
Seems unrelated to OpenVXML
Re: Calling Web Service [message #579080 is a reply to message #515995] Tue, 09 March 2010 04:04 Go to previous message
Giridhar is currently offline Giridhar
Messages: 6
Registered: February 2010
Location: Chennai
Junior Member

Hi

I tried all the workarounds but nothing worked. I thought of giving up using OpenVXML and go for Commerical VXML tools.

Moving towards Syntellect or Voxeo.

I am surprised such a lovely tool doesnt have basic feature like web service which is important for any IVR development community.

Thanks

Giridhar

--
With Regards

Giridhar


With Regards

Giridhar
Previous Topic:Web Services Problem
Next Topic:Telera Property?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 17:39:36 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02864 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software