Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse
Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse [message #515765] Sat, 20 February 2010 10:44 Go to next message
Michael Moser is currently offline Michael Moser
Messages: 914
Registered: July 2009
Senior Member
I have the effect, that the filter feature in the Plugin Registry view does
not work, i.e. typing whatever pattern into the filter field has no effect,
at least not as it normally does (further and further reducing the number of
items shown while one continues typing).

Furthermore, as soon as I hit "Enter" after entering some search string the
status line changes to "Initializing the Plug-in Registry view" and then the
CPU goes busy and eclipse hangs (i.e. gets "Not responding").

This is reproducible and I left it running several times now for up to 15
minutes, but it never returned to responsiveness, so in essence entering
anything into the filter field and hiting Enter crashes eclipse...

This is using 3.5/Galileo on Win 7 & Sun's Java VM 1.6.0_07.

Michael
Re: Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse [message #515769 is a reply to message #515765] Sat, 20 February 2010 11:06 Go to previous messageGo to next message
Michael Moser is currently offline Michael Moser
Messages: 914
Registered: July 2009
Senior Member
.... and leaving the Plugin registry view open and then closing & restarting
eclipse leads to the interesting effect, that the eclipse startup takes
"forever" (i.e. > 2..3 minutes) and in the end, after eclipse finally came
up I got an error popup that read:

Error initializing Plugin Registry view: Concurrent modification exception.

M.
Re: Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse [message #515843 is a reply to message #515769] Sun, 21 February 2010 13:39 Go to previous message
Ankur Sharma is currently offline Ankur Sharma
Messages: 68
Registered: July 2009
Member
On 2/20/2010 9:36 PM, Michael Moser wrote:
> ... and leaving the Plugin registry view open and then closing &
> restarting eclipse leads to the interesting effect, that the eclipse
> startup takes "forever" (i.e. > 2..3 minutes) and in the end, after
> eclipse finally came up I got an error popup that read:
>
> Error initializing Plugin Registry view: Concurrent modification exception.
>
> M.
>
>


Can you file a bug report along with the steps to reproduce and exception trace. I assume you have
already tried with a clean workspace and still getting this problem.

Thanks,
--
Ankur..
Eclipse PDE UI Committer | IBM India Software Lab, Bangalore
+91-99456-94011 | @ankur_sharma | http://blog.ankursharma.org
Re: Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse [message #604757 is a reply to message #515765] Sat, 20 February 2010 11:06 Go to previous message
Michael Moser is currently offline Michael Moser
Messages: 914
Registered: July 2009
Senior Member
.... and leaving the Plugin registry view open and then closing & restarting
eclipse leads to the interesting effect, that the eclipse startup takes
"forever" (i.e. > 2..3 minutes) and in the end, after eclipse finally came
up I got an error popup that read:

Error initializing Plugin Registry view: Concurrent modification exception.

M.
Re: Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse [message #604762 is a reply to message #515769] Sun, 21 February 2010 13:39 Go to previous message
Ankur Sharma is currently offline Ankur Sharma
Messages: 68
Registered: July 2009
Member
On 2/20/2010 9:36 PM, Michael Moser wrote:
> ... and leaving the Plugin registry view open and then closing &
> restarting eclipse leads to the interesting effect, that the eclipse
> startup takes "forever" (i.e. > 2..3 minutes) and in the end, after
> eclipse finally came up I got an error popup that read:
>
> Error initializing Plugin Registry view: Concurrent modification exception.
>
> M.
>
>


Can you file a bug report along with the steps to reproduce and exception trace. I assume you have
already tried with a clean workspace and still getting this problem.

Thanks,
--
Ankur..
Eclipse PDE UI Committer | IBM India Software Lab, Bangalore
+91-99456-94011 | @ankur_sharma | http://blog.ankursharma.org
Previous Topic:Plugin registry view: filtering does not work and crashes eclipse
Next Topic:Headless PDE build: incorrect compile*.xml script
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 18:34:48 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01610 seconds