Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit » Egit and OSX 10.6.2
Egit and OSX 10.6.2 [message #513408] Tue, 09 February 2010 23:48 Go to next message
Matthew  is currently offline Matthew
Messages: 6
Registered: February 2010
Junior Member
I was wondering if anyone using OSX has been able to import a git repository.

I have tried the latest plugins as well as plugins dating back into 2009. All of them fail to import any repositories. I am however able to successfully import a repository both on my Linux box and my Windows one.

The error I get is: Couldn't create temporary repository.

This message comes up immediately after inputting the repository uri and clicking next. (It appears on the top of the Select a branch screen) It doesn't seem at all like it even attempts to hit the repository, the error appears immediately regardless of what repository uri I put in on the previous screen.

I was just wondering if anyone else had experienced this, and if anyone knows of a solution.

I would even appreciate it if someone could point me in the right direction of just finding out more information as to where exactly this error is occurring, is there a way to enable egit/jgit logging?

Anyways thanks for your time,

~Matthew

P.S. I am running Galileo, I have tried both the 64bit and 32 bit builds. I am running Snow Leopard in 64bit mode.
Re: Egit and OSX 10.6.2 [message #513449 is a reply to message #513408] Wed, 10 February 2010 04:34 Go to previous messageGo to next message
Matthias Sohn is currently offline Matthias Sohn
Messages: 546
Registered: July 2009
Senior Member
Which EGit version are you using ?
Re: Egit and OSX 10.6.2 [message #513564 is a reply to message #513408] Wed, 10 February 2010 10:18 Go to previous messageGo to next message
Matthew  is currently offline Matthew
Messages: 6
Registered: February 2010
Junior Member
I have tried the most recent (non-nightly):

Eclipse EGit Feature (Incubation) 0.6.0.201001271947
Eclipse JGit Feature (Incubation) 0.6.0.201001271946


I have also tried some older versions, but they all have the same result. The above version is the one I am mainly trying though.

Thanks
Re: Egit and OSX 10.6.2 [message #523689 is a reply to message #513564] Sun, 28 March 2010 13:49 Go to previous messageGo to next message
Toni Menzel is currently offline Toni Menzel
Messages: 6
Registered: March 2010
Junior Member
Works perfectly since 0.7.1 under OSX 10.6.2 here. (both 3.5 SR2 and 3.6M6)
Toni
Re: Egit and OSX 10.6.2 [message #530714 is a reply to message #513408] Fri, 30 April 2010 11:28 Go to previous message
Matthew  is currently offline Matthew
Messages: 6
Registered: February 2010
Junior Member
Thanks for the response. These newer versions are working great for me!
Previous Topic:Excellent Work!!!
Next Topic:Egit and OSX 10.6.2
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 30 07:15:36 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01707 seconds