Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » test org.rcpmail using ant not work
test org.rcpmail using ant not work [message #509574] Sat, 23 January 2010 01:37
linlei  is currently offline linlei Friend
Messages: 2
Registered: January 2010
Junior Member
Hello,

I am trying to test test org.rcpmail using ant. The org.rcpmail has been exported as an eclipse product. I exported org.rcpmail.test as a plugin, and put it in org.rcpmail product's plugin folder.

I followed the instruction of SwtBot/Ant on the webpage. When I did ant on dos command line, the rcpmail product got opened, but the org.rcpmail.AllTests did not get run. There is no error in the log files.

It is appreciate if anyone can throw some light here. Here is my build.xml.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<project name="testsuite" default="run" basedir=".">
<property name="eclipse-home" value="${basedir}" />
<property name="plugin-name" value="org.rcpmail.test" />
<property name="library-file" value=" ${eclipse-home}/plugins/org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.he adless_2.0.0.467-dev-e34/library.xml "/>

<target name="init">
<tstamp />
<delete>
<fileset dir="${eclipse-home}" includes="org*.xml" />
</delete>
</target>

<target name="suite">

<condition property="jvmOption" value="-XstartOnFirstThread -Dorg.eclipse.swt.internal.carbon.smallFonts">
<os family="mac"/>
</condition>

<property name="jvmOption" value=""></property>

<property name="temp-workspace" value="workspace" />
<delete dir="${temp-workspace}" quiet="true" />

<!-- remove junit3 fragment -->
<delete dir=" ${eclipse-home}/plugins/org.eclipse.swtbot.eclipse.junit3.he adless_${all.buildId} " />
<delete dir="${eclipse-home}/plugins" includes="org.eclipse.swtbot.ant.optional.junit3_${all.buildId}.jar "/>

<ant target="swtbot-test" antfile="${library-file}" dir="${eclipse-home}">
<property name="os" value="win32" />
<property name="ws" value="win32" />
<property name="arch" value="x86" />
<property name="data-dir" value="${temp-workspace}" />
<property name="plugin-name" value="${plugin-name}" />
<property name="classname" value="org.rcpmail.AllTests" />
<property name="vmargs" value=" -Xms128M -Xmx368M -XX:MaxPermSize=256M ${jvmOption}" />
</ant>
</target>

<target name="cleanup" />

<target name="run" depends="init,suite,cleanup">
<ant target="collect" antfile="${library-file}" dir="${eclipse-home}">
<property name="includes" value="*.xml" />
<property name="output-file" value="${plugin-name}.xml" />
</ant>
</target>

</project>
Previous Topic:SWTBot launch error
Next Topic:[Solved] InputDialog - buttons not found
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 15:45:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.09249 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software