Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Export Product silently "fails" on 3.5 and Windows 7
Export Product silently "fails" on 3.5 and Windows 7 [message #505267] Tue, 29 December 2009 02:57 Go to next message
Mark is currently offline MarkFriend
Messages: 61
Registered: July 2009
Member
I am exporting an RCP app that runs successfully. But when I export it,
the export finishes but there is no exe nor config nor the normal stuff.
This WAS working before.

I created one of the built in rcp apps and it exported correctly.

Is there any log i can check to see why it "died"? Or turn logging on?
Re: Export Product silently "fails" on 3.5 and Windows 7 [message #505371 is a reply to message #505267] Wed, 30 December 2009 01:56 Go to previous message
Mark is currently offline MarkFriend
Messages: 61
Registered: July 2009
Member
It seems that the Spring OSGi plugin projects that i have will not
export. Sigh.

On 12/28/2009 9:57 PM, Mark wrote:
> I am exporting an RCP app that runs successfully. But when I export it,
> the export finishes but there is no exe nor config nor the normal stuff.
> This WAS working before.
>
> I created one of the built in rcp apps and it exported correctly.
>
> Is there any log i can check to see why it "died"? Or turn logging on?
Previous Topic:Always meet bundle missing problem while exporting RCP
Next Topic:Help on the Common Navigator Framework
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 22 10:28:34 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.09209 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software