Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Update Site Categories not shown
Update Site Categories not shown [message #502446] Tue, 08 December 2009 10:11 Go to next message
Timothy Marc is currently offline Timothy MarcFriend
Messages: 547
Registered: July 2009
Senior Member
Hi all,

i've defined an update site for some features, which i grouped into
several categories. Unfortunately, when i access the update site, the
categories won't be displayed. When i deselect the 'Gruop items by
category' button, all features are displayed.

Why are the categorys not visible?

Thanks a lot Timothy
Re: Update Site Categories not shown [message #502448 is a reply to message #502446] Tue, 08 December 2009 10:24 Go to previous messageGo to next message
Francis Upton IV is currently offline Francis Upton IVFriend
Messages: 472
Registered: July 2009
Location: Oakland, CA
Senior Member
This is happening because p2 (the update mechanism) does not actually think there are categories. If there are no categories defined, then nothing shows up be default (in 3.5 or later). So something is going wrong in how you are adding your categories in your build process.

Perhaps you can indicate exactly what to do to add the categories?


Re: Update Site Categories not shown [message #502451 is a reply to message #502448] Tue, 08 December 2009 10:31 Go to previous message
Timothy Marc is currently offline Timothy MarcFriend
Messages: 547
Registered: July 2009
Senior Member
Well, i use the ordinary Update Site editor to add categories and to add
features into them. Than, i use the "Build All" buttons to build the
update site... nothing extraordinary, i think...

Thanks again

Francis Upton schrieb:
> This is happening because p2 (the update mechanism) does not actually
> think there are categories. If there are no categories defined, then
> nothing shows up be default (in 3.5 or later). So something is going
> wrong in how you are adding your categories in your build process.
> Perhaps you can indicate exactly what to do to add the categories?
>
Previous Topic:New Help with RCP Application Design
Next Topic:Run configuration plug-in auto-start setting has no effect. Why?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 16:16:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03012 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software