Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » [XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1
[XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1 [message #501477] Wed, 02 December 2009 09:00 Go to next message
ekkehard gentz is currently offline ekkehard gentz
Messages: 118
Registered: July 2009
Location: rosenheim, Germany, bavar...
Senior Member

This is a multi-part message in MIME format.
--------------000808090400000902040209
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

just opened Bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700

I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0 to
UML2 3.1,
then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
from MagicDraw with profiles)
switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again

if someone has an idea what's wrong ?

thx

ekke
--

ekke (ekkehard gentz)
independent software-architect
senior erp-consultant
eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
mailto:ekke@ekkes-corner.org
homepage (de): http://gentz-software.de
blog (en): http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
skype: ekkes-corner
Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490


--------------000808090400000902040209
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
just opened Bug <a class="moz-txt-link-freetext" href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700</a><br>
<br>
I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
to UML2 3.1,<br>
then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
from MagicDraw with profiles)<br>
switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again<br>
<br>
if someone has an idea what's wrong ?<br>
<br>
thx<br>
<br>
ekke<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</body>
</html>

--------------000808090400000902040209--


ekke
independent software architect

blog: http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
Re: [XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1 [message #501500 is a reply to message #501477] Wed, 02 December 2009 09:59 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25910
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.
--------------080407080002030203070308
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Ekke,

That might be a problem I caused and was fixed by
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194


ekke wrote:
> just opened Bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700
>
> I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
> to UML2 3.1,
> then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
> from MagicDraw with profiles)
> switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again
>
> if someone has an idea what's wrong ?
>
> thx
>
> ekke
> --
>
> ekke (ekkehard gentz)
> independent software-architect
> senior erp-consultant
> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
> mailto:ekke@ekkes-corner.org
> homepage (de): http://gentz-software.de
> blog (en): http://ekkes-corner.org
> twitter: @ekkescorner
> skype: ekkes-corner
> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>

--------------080407080002030203070308
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Ekke,<br>
<br>
That might be a problem I caused and was fixed by <a
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194</a>.<br>
<br>
<br>
ekke wrote:
<blockquote cite="mid:hf5ruo$pue$1@build.eclipse.org" type="cite">just
opened Bug <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700</a><br>
<br>
I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
to UML2 3.1,<br>
then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
from MagicDraw with profiles)<br>
switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again<br>
<br>
if someone has an idea what's wrong ?<br>
<br>
thx<br>
<br>
ekke<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
</body>
</html>

--------------080407080002030203070308--
Re: [XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1 [message #501573 is a reply to message #501500] Wed, 02 December 2009 15:28 Go to previous messageGo to next message
ekkehard gentz is currently offline ekkehard gentz
Messages: 118
Registered: July 2009
Location: rosenheim, Germany, bavar...
Senior Member

This is a multi-part message in MIME format.
--------------080406080608080503070702
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Ed Merks schrieb:
> Ekke,
>
> That might be a problem I caused and was fixed by
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194
>
>
thx Ed,

I've seen its fixed on 2009-11-26 and the last I-Build is also from
2009-11-26
do you think there's a chance that its contained in this build ?
or do I have to wait for the next ERMF 2.6 build

ekke
> ekke wrote:
>> just opened Bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700
>>
>> I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
>> to UML2 3.1,
>> then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
>> from MagicDraw with profiles)
>> switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again
>>
>> if someone has an idea what's wrong ?
>>
>> thx
>>
>> ekke
>> --
>>
>> ekke (ekkehard gentz)
>> independent software-architect
>> senior erp-consultant
>> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
>> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
>> mailto:ekke@ekkes-corner.org
>> homepage (de): http://gentz-software.de
>> blog (en): http://ekkes-corner.org
>> twitter: @ekkescorner
>> skype: ekkes-corner
>> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>>


--

ekke (ekkehard gentz)
independent software-architect
senior erp-consultant
eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
mailto:ekke@ekkes-corner.org
homepage (de): http://gentz-software.de
blog (en): http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
skype: ekkes-corner
Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490


--------------080406080608080503070702
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Ed Merks schrieb:
<blockquote cite="mid:hf5vde$fr3$1@build.eclipse.org" type="cite">
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
Ekke,<br>
<br>
That might be a problem I caused and was fixed by <a
moz-do-not-send="true"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194</a>.<br>
<br>
<br>
</blockquote>
thx Ed,<br>
<br>
I've seen its fixed on 2009-11-26 and the last I-Build is also from
2009-11-26<br>
do you think there's a chance that its contained in this build ?<br>
or do I have to wait for the next ERMF 2.6 build <br>
<br>
ekke<br>
<blockquote cite="mid:hf5vde$fr3$1@build.eclipse.org" type="cite">ekke
wrote:
<blockquote cite="mid:hf5ruo$pue$1@build.eclipse.org" type="cite">just
opened Bug <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700</a><br>
<br>
I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
to UML2 3.1,<br>
then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
from MagicDraw with profiles)<br>
switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again<br>
<br>
if someone has an idea what's wrong ?<br>
<br>
thx<br>
<br>
ekke<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf
|
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
</blockquote>
<br>
<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</body>
</html>

--------------080406080608080503070702--


ekke
independent software architect

blog: http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
Re: [XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1 [message #501575 is a reply to message #501573] Wed, 02 December 2009 15:34 Go to previous messageGo to next message
ekkehard gentz is currently offline ekkehard gentz
Messages: 118
Registered: July 2009
Location: rosenheim, Germany, bavar...
Senior Member

This is a multi-part message in MIME format.
--------------000307030201070202020705
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

ekke schrieb:
> Ed Merks schrieb:
>> Ekke,
>>
>> That might be a problem I caused and was fixed by
>> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194
>>
>>
> thx Ed,
>
> I've seen its fixed on 2009-11-26 and the last I-Build is also from
> 2009-11-26
> do you think there's a chance that its contained in this build ?
> or do I have to wait for the next ERMF 2.6 build
>
> ekke

Ed,

I just noticed that the bug is included in the I-Build - so I can try it out
http://www.eclipse.org/modeling/emf/news/relnotes.php?projec t=emf&version=I200911261507

thx again pointing me to this bug

ekke
>> ekke wrote:
>>> just opened Bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700
>>>
>>> I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2
>>> 3.0 to UML2 3.1,
>>> then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
>>> from MagicDraw with profiles)
>>> switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again
>>>
>>> if someone has an idea what's wrong ?
>>>
>>> thx
>>>
>>> ekke
>>> --
>>>
>>> ekke (ekkehard gentz)
>>> independent software-architect
>>> senior erp-consultant
>>> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
>>> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
>>> mailto:ekke@ekkes-corner.org
>>> homepage (de): http://gentz-software.de
>>> blog (en): http://ekkes-corner.org
>>> twitter: @ekkescorner
>>> skype: ekkes-corner
>>> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>>>
>
>
> --
>
> ekke (ekkehard gentz)
> independent software-architect
> senior erp-consultant
> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
> mailto:ekke@ekkes-corner.org
> homepage (de): http://gentz-software.de
> blog (en): http://ekkes-corner.org
> twitter: @ekkescorner
> skype: ekkes-corner
> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>


--

ekke (ekkehard gentz)
independent software-architect
senior erp-consultant
eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
mailto:ekke@ekkes-corner.org
homepage (de): http://gentz-software.de
blog (en): http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
skype: ekkes-corner
Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490


--------------000307030201070202020705
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
ekke schrieb:
<blockquote cite="mid:hf6iki$6jd$1@build.eclipse.org" type="cite">
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
Ed Merks schrieb:
<blockquote cite="mid:hf5vde$fr3$1@build.eclipse.org" type="cite">
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
Ekke,<br>
<br>
That might be a problem I caused and was fixed by <a
moz-do-not-send="true"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194</a>.<br>
<br>
<br>
</blockquote>
thx Ed,<br>
<br>
I've seen its fixed on 2009-11-26 and the last I-Build is also from
2009-11-26<br>
do you think there's a chance that its contained in this build ?<br>
or do I have to wait for the next ERMF 2.6 build <br>
<br>
ekke<br>
</blockquote>
<br>
Ed,<br>
<br>
I just noticed that the bug is included in the I-Build - so I can try
it out<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href=" http://www.eclipse.org/modeling/emf/news/relnotes.php?projec t=emf&version=I200911261507"> http://www.eclipse.org/modeling/emf/news/relnotes.php?projec t=emf&amp;version=I200911261507</a><br>
<br>
thx again pointing me to this bug<br>
<br>
ekke<br>
<blockquote cite="mid:hf6iki$6jd$1@build.eclipse.org" type="cite">
<blockquote cite="mid:hf5vde$fr3$1@build.eclipse.org" type="cite">ekke
wrote:
<blockquote cite="mid:hf5ruo$pue$1@build.eclipse.org" type="cite">just
opened Bug <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700</a><br>
<br>
I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
to UML2 3.1,<br>
then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
from MagicDraw with profiles)<br>
switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again<br>
<br>
if someone has an idea what's wrong ?<br>
<br>
thx<br>
<br>
ekke<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw |
emf
|
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
</blockquote>
<br>
<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
<br>
<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</body>
</html>

--------------000307030201070202020705--


ekke
independent software architect

blog: http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
Re: [XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1 [message #501578 is a reply to message #501575] Wed, 02 December 2009 16:26 Go to previous message
ekkehard gentz is currently offline ekkehard gentz
Messages: 118
Registered: July 2009
Location: rosenheim, Germany, bavar...
Senior Member

This is a multi-part message in MIME format.
--------------060402040304030006070202
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-15; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

thanks Ed,

this really was the reason.

Using the lates EMF 2.6 I-Build my MWE + XPAND/XTEND workflow runs well
and all applied stereotypes are recognized :-)

http://www.eclipse.org/modeling/download.php?file=/modeling/ emf/emf/downloads/drops/2.6.0/I200911261507/emf-xsd-Update-I 200911261507.zip

ekke

ekke schrieb:
> ekke schrieb:
>> Ed Merks schrieb:
>>> Ekke,
>>>
>>> That might be a problem I caused and was fixed by
>>> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194
>>>
>>>
>> thx Ed,
>>
>> I've seen its fixed on 2009-11-26 and the last I-Build is also from
>> 2009-11-26
>> do you think there's a chance that its contained in this build ?
>> or do I have to wait for the next ERMF 2.6 build
>>
>> ekke
>
> Ed,
>
> I just noticed that the bug is included in the I-Build - so I can try
> it out
> http://www.eclipse.org/modeling/emf/news/relnotes.php?projec t=emf&version=I200911261507
>
> thx again pointing me to this bug
>
> ekke
>>> ekke wrote:
>>>> just opened Bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700
>>>>
>>>> I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2
>>>> 3.0 to UML2 3.1,
>>>> then applied Stereotypes are not recognized from uml model
>>>> (exported from MagicDraw with profiles)
>>>> switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again
>>>>
>>>> if someone has an idea what's wrong ?
>>>>
>>>> thx
>>>>
>>>> ekke
>>>> --
>>>>
>>>> ekke (ekkehard gentz)
>>>> independent software-architect
>>>> senior erp-consultant
>>>> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
>>>> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
>>>> mailto:ekke@ekkes-corner.org
>>>> homepage (de): http://gentz-software.de
>>>> blog (en): http://ekkes-corner.org
>>>> twitter: @ekkescorner
>>>> skype: ekkes-corner
>>>> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>>>>
>>
>>
>> --
>>
>> ekke (ekkehard gentz)
>> independent software-architect
>> senior erp-consultant
>> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
>> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
>> mailto:ekke@ekkes-corner.org
>> homepage (de): http://gentz-software.de
>> blog (en): http://ekkes-corner.org
>> twitter: @ekkescorner
>> skype: ekkes-corner
>> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>>
>
>
> --
>
> ekke (ekkehard gentz)
> independent software-architect
> senior erp-consultant
> eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
> max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
> mailto:ekke@ekkes-corner.org
> homepage (de): http://gentz-software.de
> blog (en): http://ekkes-corner.org
> twitter: @ekkescorner
> skype: ekkes-corner
> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490
>


--

ekke (ekkehard gentz)
independent software-architect
senior erp-consultant
eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf | uml
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany
mailto:ekke@ekkes-corner.org
homepage (de): http://gentz-software.de
blog (en): http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
skype: ekkes-corner
Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID: DE189929490


--------------060402040304030006070202
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
thanks Ed,<br>
<br>
this really was the reason.<br>
<br>
Using the lates EMF 2.6 I-Build my MWE + XPAND/XTEND workflow runs well<br>
and all applied stereotypes are recognized :-)<br>
<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href=" http://www.eclipse.org/modeling/download.php?file=/modeling/ emf/emf/downloads/drops/2.6.0/I200911261507/emf-xsd-Update-I 200911261507.zip"> http://www.eclipse.org/modeling/download.php?file=/modeling/ emf/emf/downloads/drops/2.6.0/I200911261507/emf-xsd-Update-I 200911261507.zip</a><br>
<br>
ekke<br>
<br>
ekke schrieb:
<blockquote cite="mid:hf6j0d$6jd$2@build.eclipse.org" type="cite">
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
ekke schrieb:
<blockquote cite="mid:hf6iki$6jd$1@build.eclipse.org" type="cite">
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
Ed Merks schrieb:
<blockquote cite="mid:hf5vde$fr3$1@build.eclipse.org" type="cite">
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-15"
http-equiv="Content-Type">
Ekke,<br>
<br>
That might be a problem I caused and was fixed by <a
moz-do-not-send="true"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296194</a>.<br>
<br>
<br>
</blockquote>
thx Ed,<br>
<br>
I've seen its fixed on 2009-11-26 and the last I-Build is also from
2009-11-26<br>
do you think there's a chance that its contained in this build ?<br>
or do I have to wait for the next ERMF 2.6 build <br>
<br>
ekke<br>
</blockquote>
<br>
Ed,<br>
<br>
I just noticed that the bug is included in the I-Build - so I can try
it out<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href=" http://www.eclipse.org/modeling/emf/news/relnotes.php?projec t=emf&amp;version=I200911261507"> http://www.eclipse.org/modeling/emf/news/relnotes.php?projec t=emf&amp;version=I200911261507</a><br>
<br>
thx again pointing me to this bug<br>
<br>
ekke<br>
<blockquote cite="mid:hf6iki$6jd$1@build.eclipse.org" type="cite">
<blockquote cite="mid:hf5vde$fr3$1@build.eclipse.org" type="cite">ekke
wrote:
<blockquote cite="mid:hf5ruo$pue$1@build.eclipse.org" type="cite">just
opened Bug <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700">https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=296700</a><br>
<br>
I'm using Helios M3 - if updating from EMF2.5 to EMF 2.6 and UML2 3.0
to UML2 3.1,<br>
then applied Stereotypes are not recognized from uml model (exported
from MagicDraw with profiles)<br>
switching back to EMF 2.5 and UML 3.0 all works well again<br>
<br>
if someone has an idea what's wrong ?<br>
<br>
thx<br>
<br>
ekke<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw |
emf
|
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
</blockquote>
<br>
<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf
|
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
<br>
<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext"
href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim,
UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</blockquote>
<br>
<br>
<div class="moz-signature">-- <br>
<p style="margin-bottom: 0cm;"> <font ,="" color="#808080"
face="Verdana, sans-serif"> <font size="4">ekke (ekkehard gentz)<br>
</font> <font size="3"> independent software-architect<br>
senior erp-consultant<br>
</font> <font size="2">eclipse | osgi | equinox | mdsd | oaw | emf |
uml<br>
max-josefs-platz 30, D-83022 rosenheim, germany<br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="mailto:ekke@ekkes-corner.org">mailto:ekke@ekkes-corner.org</a><br>
homepage (de): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://gentz-software.de">http://gentz-software.de</a><br>
blog (en): <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://ekkes-corner.org">http://ekkes-corner.org</a><br>
twitter: @ekkescorner<br>
skype: ekkes-corner<br>
</font> <font size="1"> Steuer-Nr: 156/220/30931 FA Rosenheim, UST-ID:
DE189929490<br>
</font> </font> </p>
</div>
</body>
</html>

--------------060402040304030006070202--


ekke
independent software architect

blog: http://ekkes-corner.org
twitter: @ekkescorner
Previous Topic:[MTL] the emtl-file
Next Topic:[XPAND] Ecore Metamodel containing EEnum
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 23 08:08:26 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02435 seconds