Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » RCP and java web start : program arguments problem(program arguments -nl fr don't work with java web start)
RCP and java web start : program arguments problem [message #501434] Wed, 02 December 2009 10:41 Go to next message
Hoang-Quan is currently offline Hoang-QuanFriend
Messages: 14
Registered: December 2009
Junior Member
Hello,
I have developing an RCP application and in parameters "program arguments" I put the following options:
<launcherArgs>
<programArgs>-nl fr </ programArgs>
</ launcherArgs>

When I run the application from .product everything works properly.

When I deploy the application using Java Web Start the launcherArgs option is not taken.

Someone would have an idea?

Thank you.

Hoang-Quan


Hoang-Quan

[Updated on: Wed, 02 December 2009 10:42]

Report message to a moderator

Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #501437 is a reply to message #501434] Wed, 02 December 2009 10:49 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: wangqs_eclipse.yahoo.com

nhq@infomaniak.ch wrote:
> Hello,
> I am developing an RCP application and in parameters "program arguments"
> I put the following options:
> <launcherArgs>
> <programArgs>-nl fr </ programArgs>
> </ launcherArgs>
>
> When I run the application from .product everything works properly.
>
> When I deploy the application using Java Web Start the launcherArgs
> option is not taken.
>
> Someone would have an idea?
>
> Thank you.
>
> Hoang-Quan

You need specify this argument in your JNLP file.

Q.S. Wang

--
http://www.myeclipsedev.com/
Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #501438 is a reply to message #501437] Wed, 02 December 2009 10:58 Go to previous messageGo to next message
Hoang-Quan is currently offline Hoang-QuanFriend
Messages: 14
Registered: December 2009
Junior Member
Wang thank you for your reply.

I've tried to make the following arguments:

<application-desc main-class="org.eclipse.equinox.launcher.WebStartMain">
<argument>-nl fr</argument>
</application-desc>


<resources>
<jar href=" plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.101.R34x_v20080819. jar "/>

<!-- Information usually specified in the config.ini -->
<property
name="osgi.nl"
value="fr"/>
</resources>

And it does not work, do it the right parameters?

Thank you in advance.


Hoang-Quan

[Updated on: Wed, 02 December 2009 11:11]

Report message to a moderator

Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #501441 is a reply to message #501437] Wed, 02 December 2009 11:13 Go to previous messageGo to next message
Hoang-Quan is currently offline Hoang-QuanFriend
Messages: 14
Registered: December 2009
Junior Member
No Message Body

Hoang-Quan
Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #501681 is a reply to message #501438] Thu, 03 December 2009 12:55 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: wangqs_eclipse.yahoo.com

Hoang-Quan wrote:
> Wang thank you for your reply.
>
> I've tried to make the following arguments:
>
> <application-desc main-class="org.eclipse.equinox.launcher.WebStartMain">
> <argument>-nl fr</argument>
> </application-desc>
>
>
> <resources>
> <jar href="
> plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.101.R34x_v20080819. jar "/>
>
> <!-- Information usually specified in the config.ini -->
> <property name="osgi.nl" value="fr"/>
> </resources>
>
> And it does not work, do it the right parameters?
>
> Thank you in advance.

The line
<property name="osgi.nl" value="fr"/>
should work. I have tried about 2 years ago, but I don't know if web
start is really a good choice. :)

Make sure that you have flushed the web start cache and included all the
locale properties files.

Q.S. Wang

--
http://www.myeclipsedev.com/
icon9.gif  Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #501888 is a reply to message #501681] Fri, 04 December 2009 10:10 Go to previous messageGo to next message
Hoang-Quan is currently offline Hoang-QuanFriend
Messages: 14
Registered: December 2009
Junior Member
Thank you for your reply.

These options do not work.

Six months ago I made an application Eclipse RCP / Java Web Start in French and it works very well.

There are no parameters "nl" in the jnlp file. Unfortunately I can not find the source of the problem.

I continue to look ...


Hoang-Quan
RCP and java web start : program arguments problem [message #502918 is a reply to message #501888] Thu, 10 December 2009 10:25 Go to previous messageGo to next message
Hoang-Quan is currently offline Hoang-QuanFriend
Messages: 14
Registered: December 2009
Junior Member
In searching I found the source of the problem.
When exporting from the feature.xml, the jars Language Project Babel manifest.mf file is not correct.
In fact, it miss the file header:

Manifest-Version: 1.0
Bundle-Vendor: Eclipse.org
Fragment-Host: org.eclipse.core.commands
Bundle-Version: 3.4.0.v20081123043401
Bundle-Name: org.eclipse.core.commands French NLS Support
Bundle-SymbolicName: org.eclipse.core.commands.nl_fr ;singleton=true

When I export the project since .product file, manifest.mf in jars are correct.

Someone would have any idea ...

Thank you in advance.


Hoang-Quan

[Updated on: Thu, 10 December 2009 10:35]

Report message to a moderator

Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #509334 is a reply to message #502918] Fri, 22 January 2010 03:02 Go to previous messageGo to next message
Arnaud Brunet is currently offline Arnaud BrunetFriend
Messages: 2
Registered: January 2010
Junior Member
Hi Hoang-Quan,

I have the same problem. Do you have any solutions ?

Regards,
Arnaud
Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #509371 is a reply to message #509334] Fri, 22 January 2010 09:29 Go to previous messageGo to next message
Hoang-Quan is currently offline Hoang-QuanFriend
Messages: 14
Registered: December 2009
Junior Member
Hi Arnaud,

It's a bug of jdk jarsigner. This bug appears when the update 1.5.0_13.

You can see this post : http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&goto=50386 2



Hoang-Quan
Re: RCP and java web start : program arguments problem [message #509386 is a reply to message #501434] Fri, 22 January 2010 10:41 Go to previous message
Arnaud Brunet is currently offline Arnaud BrunetFriend
Messages: 2
Registered: January 2010
Junior Member
Thanks a lot.
Previous Topic:IProxyService
Next Topic:64 distro for eclipse.
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 03:19:19 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02790 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software