Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » history view doesn't display items
history view doesn't display items [message #500694] Fri, 27 November 2009 14:42 Go to next message
Bo103 is currently offline Bo103Friend
Messages: 3
Registered: November 2009
Junior Member
I have a problem with the history view.
For many months it worked fine; it could show cvs history as well as local history.

But after a restart Eclipse doesn't show any items anymore in the history view. I think the problem is in the display-part of the component, because:
- I can click on the area that contained a list of revisions previously
- when I clicked somewhere and then press the Arrow down key, the tag viewer and comment vieuwer are changed
- and then I can open the context menu for the revision
- and I can press the Arrow down key to select an other revision, the tag viewer and comment vieuwer are changed

So the history view somehow still has all information of my history, but it doesnot show the list of revisions anymore.

I use Eclipse Platform version 3.5.0.I20090611-1540
Re: history view doesn't display items [message #508229 is a reply to message #500694] Sun, 17 January 2010 22:55 Go to previous messageGo to next message
Owen Lydiard is currently offline Owen LydiardFriend
Messages: 2
Registered: January 2010
Junior Member
The History View is problematic for me too.

History View shows local revision history OK for projects not shared with CVS. Share the project, and the upper half, and the bottom left panes are blank, regardless of which of the Local, Remote or Local and Remote buttons is pressed. Un-share the project, and local revision history shown again. The bottom right does correctly show the checkin comment for the current version of the file.

Fetching and committing from CVS is fine, as is exploring in the CVS Repositories view. True for viewing my local CVS (v 1.12.12), and for other people's, eg :pserver:anonymous@dev.eclipse.org:/cvsroot/eclipse

I was OK with Ganymede (3.4.1 build M20080911-1700), but it broke with Galileo, both the first release (20090621-0832) and the current SR1 (build 20090920-1017).
Re: history view doesn't display items [message #509995 is a reply to message #500694] Tue, 26 January 2010 04:10 Go to previous messageGo to next message
ArM  is currently offline ArM Friend
Messages: 1
Registered: January 2010
Junior Member
I ran into a similar issue today while using eclipse 3.5 Galileo. Viewing the history of a file from a remote repository worked fine until I viewed the local history of a file. After that, viewing the history of a file from the remote repository no longer worked.

A bug appears to have been filed to track this issue and it is scheduled to be fixed for 3.6

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=188278

In the meantime, I was able to fix this issue locally by executing the following steps
1. Shut down eclipse 3.5
2. Navigate to the workspace directory where my projects are located.
3. Navigate into the .metadata --> .plugins sub folder
4. Delete the following plugin folders. (You can back it up first in another location)
org.eclipse.team.cvs.core
org.eclipse.team.cvs.ui
5. Restart eclipse

That worked for me. I was able to view the history of a file from a remote location. I have not observed any side effect from this "fix" so far.

[Updated on: Tue, 26 January 2010 04:13]

Report message to a moderator

Re: history view doesn't display items [message #510018 is a reply to message #509995] Tue, 26 January 2010 09:03 Go to previous messageGo to next message
Owen Lydiard is currently offline Owen LydiardFriend
Messages: 2
Registered: January 2010
Junior Member
Thanks ArM, that worked a treat Smile
Re: history view doesn't display items [message #513506 is a reply to message #510018] Wed, 10 February 2010 12:39 Go to previous messageGo to next message
Mahmut Uludag is currently offline Mahmut UludagFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
many Thanks. above workaround worked for me as well
Re: history view doesn't display items [message #515010 is a reply to message #513506] Wed, 17 February 2010 13:49 Go to previous messageGo to next message
Mahmut Uludag is currently offline Mahmut UludagFriend
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
after a week the problem resurfaced. I applied the workaround once more and it now seems working. I feel it may come back later again.
Re: history view doesn't display items [message #550119 is a reply to message #515010] Thu, 29 July 2010 08:22 Go to previous message
jeff malone is currently offline jeff maloneFriend
Messages: 1
Registered: July 2010
Junior Member
same for me with Build id: 20100218-1602 (ganymede). Thanks for the workaround Wink
Previous Topic:A different problem running Eclipse Ganymede on Ubuntu Gutsy Gibbon
Next Topic:retrieve the name of a file selected with the right mouse button
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 13:44:35 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01666 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software