Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/2008
org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/2008 [message #499363] Sat, 21 November 2009 12:18 Go to next message
Walter Mising name is currently offline Walter Mising nameFriend
Messages: 126
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I am getting the following error:

org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl$1Diagnos ticWrappedException:org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoun dException: Package with uri'http://www.eclipse.org/ui/2008/Application' not found.(platform:/plugin/com.javacraft.trader.ui.views/resour ces/Trader.xmi, 2,197)Any insight ?- Walter.
Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #499367 is a reply to message #499363] Sat, 21 November 2009 13:53 Go to previous messageGo to next message
Walter Mising name is currently offline Walter Mising nameFriend
Messages: 126
Registered: July 2009
Senior Member
Just realized that the xmi namespace changed in e4 1.0M2

"Walter Prabhakar" <kwchess@gmail.com> wrote in message
news:he8lom$9d6$1@build.eclipse.org...
> Hi,
>
> I am getting the following error:
>
> org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl$1Diagnos ticWrappedException:org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoun dException:
> Package with uri'http://www.eclipse.org/ui/2008/Application' not
> found.(platform:/plugin/com.javacraft.trader.ui.views/resour ces/Trader.xmi,
> 2,197)Any insight ?- Walter.
Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #499625 is a reply to message #499367] Mon, 23 November 2009 15:00 Go to previous messageGo to next message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Yes, I see you found the cause. The model has undergone significant changes in M2 as part of the architecture refactoring. We hope to stabilize the model in M3, and then provide upgrade paths going forward.

PW


Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #507620 is a reply to message #499367] Thu, 14 January 2010 00:52 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars VogelFriend
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

This should work with the latest e4 milestone:
http://www.vogella.de/articles/EclipseE4/article.html

Cheers, Lars
Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #564949 is a reply to message #499363] Sat, 21 November 2009 13:53 Go to previous messageGo to next message
Walter Mising name is currently offline Walter Mising nameFriend
Messages: 126
Registered: July 2009
Senior Member
Just realized that the xmi namespace changed in e4 1.0M2

"Walter Prabhakar" <kwchess@gmail.com> wrote in message
news:he8lom$9d6$1@build.eclipse.org...
> Hi,
>
> I am getting the following error:
>
> org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl$1Diagnos ticWrappedException:org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoun dException:
> Package with uri'http://www.eclipse.org/ui/2008/Application' not
> found.(platform:/plugin/com.javacraft.trader.ui.views/resour ces/Trader.xmi,
> 2,197)Any insight ?- Walter.
Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #565012 is a reply to message #499367] Mon, 23 November 2009 15:00 Go to previous messageGo to next message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Yes, I see you found the cause. The model has undergone significant changes in M2 as part of the architecture refactoring. We hope to stabilize the model in M3, and then provide upgrade paths going forward.

PW

--
Paul Webster
http://wiki.eclipse.org/Platform_Command_Framework
http://wiki.eclipse.org/Command_Core_Expressions
http://wiki.eclipse.org/Menu_Contributions


Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #567512 is a reply to message #499367] Thu, 14 January 2010 05:46 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars VogelFriend
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

This should work with the latest e4 milestone:
http://www.vogella.de/articles/EclipseE4/article.html

Cheers, Lars
Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #715030 is a reply to message #499367] Fri, 12 August 2011 07:31 Go to previous messageGo to next message
djozef87 is currently offline djozef87Friend
Messages: 4
Registered: August 2011
Junior Member
Hi all,

I have the same problem, I use an xmi model and openArchitectureWare but when i run my workflow i have this PackageNotFoundException: Package with uri ... not found.

Any suggestions ?

Thanks in advance,
Youssef.
Re: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.eclipse.org/ui/ [message #715037 is a reply to message #715030] Fri, 12 August 2011 07:39 Go to previous message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 5487
Registered: July 2009
Senior Member
I'm not sure why this was sent to eclipse.e4 because to me it looks like
it is related to Xtext.

Tom

Am 12.08.11 09:31, schrieb djozef87:
> Hi all,
>
> I have the same problem, I use an xmi model and openArchitectureWare but
> when i run my workflow i have this PackageNotFoundException: Package
> with uri ... not found.
>
> Any suggestions ?
>
> Thanks in advance,
> Youssef.
Previous Topic:Save/Restore of 3.x views in E4
Next Topic:InteractiveSplash screen not load
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 25 19:19:18 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02247 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software