Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » On SLED11, linkActivated() is not called the first time when I clicked on the link
On SLED11, linkActivated() is not called the first time when I clicked on the link [message #499265] Fri, 20 November 2009 15:48 Go to next message
Florence  is currently offline Florence
Messages: 16
Registered: July 2009
Junior Member
I used the IHyperlinkListener class to implement links on a composite. The linkActivated() was called correctly when I did a mouse click on the Windows OS.

However, when I did a mouse click on SLED11, linkActivated() was not called during the first time. I saw the composite got redrawn and re-positioned. The initial mouse down cursor position sort of became the upper right corner
position of the composite once it was anchored.

linkActivated() got called the second time when I clicked on the same link from the anchored composite.

Does anybody see similar issue and know any work around on SLED11?


Thanks.
Re: On SLED11, linkActivated() is not called the first time when I clicked on the link [message #499632 is a reply to message #499265] Mon, 23 November 2009 15:05 Go to previous message
Grant Gayed is currently offline Grant Gayed
Messages: 2151
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

It looks like the forms Hyperlink is just drawing text on a Composite and
then reacting to mouse/key events, so it should work on SLED11 without
problem. There's a runnable snippet in thread
http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&th=158060& amp;start=0&S=f6f6fe4444c2cb1eabafc8e6633ea4e0
that includes a Hyperlink; can you try adding a listener to it to see if
it's activated on the first click for you? If it is then your problem must
be somewhate specific to your context, and you'll have to provide a modified
snippet that shows the problem happening.

Grant


"Florence" <florencelu@yahoo.com> wrote in message
news:he6dos$nbk$1@build.eclipse.org...
> I used the IHyperlinkListener class to implement links on a composite. The
linkActivated() was called correctly when I did a mouse click on the Windows
OS.
>
> However, when I did a mouse click on SLED11, linkActivated() was not
called during the first time. I saw the composite got redrawn and
re-positioned. The initial mouse down cursor position sort of became the
upper right corner
> position of the composite once it was anchored.
>
> linkActivated() got called the second time when I clicked on the same link
from the anchored composite.
>
> Does anybody see similar issue and know any work around on SLED11?
>
>
> Thanks.
>
Previous Topic:Parent's size
Next Topic:Dialog shell problem
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 16:36:16 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01545 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software