Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Debug JSP in Galileo broken?  () 1 Vote
Debug JSP in Galileo broken? [message #497067] Thu, 12 November 2009 12:34 Go to next message
Alexandra Stehman is currently offline Alexandra Stehman
Messages: 8
Registered: July 2009
Junior Member
I can set a BP in the JSP code and the debug session stops at the line of code in the JSP, and I can view the variables. I can even step through, watching the JSP line numbers and variables change.

However, even though I have the specific JSP file open in the editor, Eclipse will open a new tab with the error message "Source not found." and I have tried all of the options on "Edit Source Lookup Path", from Java project to project folder to external file. Nothing works. I have to continually click over from the empty source window to the open one to manually scroll through the code as the debugger is running.

Why is this, and can I get around it?

java 1.6.0_07
WinXP sp3


Thank you!
Re: Debug JSP in Galileo broken? [message #497148 is a reply to message #497067] Thu, 12 November 2009 16:41 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2308
Registered: July 2009
Senior Member
Alexandra Stehman wrote:
> I can set a BP in the JSP code and the debug session stops at the line
> of code in the JSP, and I can view the variables. I can even step
> through, watching the JSP line numbers and variables change.
>
> However, even though I have the specific JSP file open in the editor,
> Eclipse will open a new tab with the error message "Source not found."
> and I have tried all of the options on "Edit Source Lookup Path", from
> Java project to project folder to external file. Nothing works. I have
> to continually click over from the empty source window to the open one
> to manually scroll through the code as the debugger is running.
>
> Why is this, and can I get around it?
>
> java 1.6.0_07
> WinXP sp3

Which version of WTP are you using? Is the JSP file in a Dynamic
Web Project's web content folder? What kind of server are you
launching to? Do you have more than one file with that name in the
same project?

--
---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP Source Editing
IBM Rational


---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Re: Debug JSP in Galileo broken? [message #521207 is a reply to message #497148] Tue, 16 March 2010 17:58 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Stehman is currently offline Alexandra Stehman
Messages: 8
Registered: July 2009
Junior Member
Quote:
Which version of WTP are you using? Is the JSP file in a Dynamic
Web Project's web content folder? What kind of server are you
launching to? Do you have more than one file with that name in the
same project?


Which WTP do I need to look at? I see several WTP things like
WTP UI plugin 1.1.301.v200908101600
and other entries I can't copy/paste.

The JSPs are NOT in a Dynamic Web Project. This software needs to be significantly reorganized in order to fit into modern day project types.

There is not more than one file with that name.
Re: Debug JSP in Galileo broken? [message #530944 is a reply to message #521207] Mon, 03 May 2010 07:07 Go to previous messageGo to next message
sriram  is currently offline sriram
Messages: 1
Registered: May 2010
Junior Member
I am also facing the same problem. i have mutliple JSPs with the same name. But I have included only the right one in the "Source Lookup Path". But it still doesnt work.
Re: Debug JSP in Galileo broken? [message #534387 is a reply to message #530944] Tue, 18 May 2010 23:01 Go to previous message
sasha is currently offline sasha
Messages: 58
Registered: July 2009
Member
Me too- galileo, source not found for any jsp, brekpoints are hit tho
"sriram" <imshriram@gmail.com> wrote in message
news:hrlsnr$d9$1@build.eclipse.org...
>I am also facing the same problem. i have mutliple JSPs with the same name.
>But I have included only the right one in the "Source Lookup Path". But it
>still doesnt work.
Previous Topic:Detecting that the web content folder has changed
Next Topic:How to set up a JPA project to use Maven?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 18:41:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04147 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software