Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » [xPand] class not found org.eclipse.jface.text.BadLocationException
[xPand] class not found org.eclipse.jface.text.BadLocationException [message #496405] Mon, 09 November 2009 17:09 Go to next message
Federico Tomassetti is currently offline Federico Tomassetti
Messages: 186
Registered: July 2009
Location: Torino
Senior Member

I can not set up an XPand project because it keeps complaining about a missing class org.eclipse.jface.text.BadLocationException. Notably this class is not present in the plugin org.eclipse.jface.text 3.5.1.
Any idea?
Anyone facing the same problem?


Re: [xPand] class not found org.eclipse.jface.text.BadLocationException [message #496450 is a reply to message #496405] Tue, 10 November 2009 02:53 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently offline Christian Dietrich
Messages: 6141
Registered: July 2009
Senior Member
have a look at the plugin org.eclipse.text
Re: [xPand] class not found org.eclipse.jface.text.BadLocationException [message #496453 is a reply to message #496450] Tue, 10 November 2009 03:04 Go to previous messageGo to next message
Federico Tomassetti is currently offline Federico Tomassetti
Messages: 186
Registered: July 2009
Location: Torino
Senior Member

solved, thank you

Re: [xPand] class not found org.eclipse.jface.text.BadLocationException [message #643719 is a reply to message #496453] Tue, 07 December 2010 20:11 Go to previous messageGo to next message
nma is currently offline nma
Messages: 18
Registered: July 2009
Junior Member
Excuse me, Mr Tomassetti

I have met this exception now, when I try to save the editor which is one page of a multipageeditor, many these exceptions happened, and the saving is OK,

Could you please tell me how did you fix that?

Thank you very much

Ma Ning
2010-12-8
Re: [xPand] class not found org.eclipse.jface.text.BadLocationException [message #643745 is a reply to message #643719] Wed, 08 December 2010 02:04 Go to previous message
Federico Tomassetti is currently offline Federico Tomassetti
Messages: 186
Registered: July 2009
Location: Torino
Senior Member

I fear I don't remember how I did... Sorry

Previous Topic:[Acceleo] Debugging problems with propertys
Next Topic:[Acceleo 3.0.1] Error notifying registry change listener.
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 29 10:46:50 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01581 seconds