Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » UML2 » Possible bug in UML2 Genmodel
Possible bug in UML2 Genmodel [message #493180] Fri, 23 October 2009 13:57 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: florianwendland.freenet.de

Hi all,

just found a bug in the UML2 genmodel, when the code for an Ecore model,
which was imported from UML2 model, is generated. In fact, when you
going to subset a derived subset association end, the generator inserts
a EObject(Resolving)EList instead of a
SubsetSupersetEObjectResolvingEList. I changed it manually and it works
as supposed.

May i raise an issue at bugzilla?

Marc-Florian
Re: Possible bug in UML2 Genmodel [message #494199 is a reply to message #493180] Thu, 29 October 2009 14:50 Go to previous messageGo to next message
james bruck is currently offline james bruckFriend
Messages: 1724
Registered: July 2009
Senior Member
Yes please go ahead and raise any bugzilla you see fit.
Please add more details in the bugzilla and possibly an example. From the
description below I'm not sure I fully understand whether there is an acutal
issue or not.

- James.

"Marc-Florian Wendland" <florianwendland@freenet.de> wrote in message
news:hbscog$atc$1@build.eclipse.org...
> Hi all,
>
> just found a bug in the UML2 genmodel, when the code for an Ecore model,
> which was imported from UML2 model, is generated. In fact, when you going
> to subset a derived subset association end, the generator inserts a
> EObject(Resolving)EList instead of a SubsetSupersetEObjectResolvingEList.
> I changed it manually and it works as supposed.
>
> May i raise an issue at bugzilla?
>
> Marc-Florian
Re: Possible bug in UML2 Genmodel [message #628014 is a reply to message #493180] Thu, 29 October 2009 14:53 Go to previous message
james bruck is currently offline james bruckFriend
Messages: 1724
Registered: July 2009
Senior Member
Yes please go ahead and raise any bugzilla you see fit.
Please add more details in the bugzilla and possibly an example. From the
description below I'm not sure I fully understand whether there is an acutal
issue or not.

- James.

"Marc-Florian Wendland" <florianwendland@freenet.de> wrote in message
news:hbscog$atc$1@build.eclipse.org...
> Hi all,
>
> just found a bug in the UML2 genmodel, when the code for an Ecore model,
> which was imported from UML2 model, is generated. In fact, when you going
> to subset a derived subset association end, the generator inserts a
> EObject(Resolving)EList instead of a SubsetSupersetEObjectResolvingEList.
> I changed it manually and it works as supposed.
>
> May i raise an issue at bugzilla?
>
> Marc-Florian
Previous Topic:Creating UML diagrams programmatically
Next Topic:Creating UML diagrams programmatically
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 24 04:09:54 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03051 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software