Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » breakpoints in java debug aren't working
breakpoints in java debug aren't working [message #490206] Wed, 07 October 2009 19:55 Go to next message
Al Mising name is currently offline Al Mising name
Messages: 123
Registered: July 2009
Senior Member
Breakpoints in Java debug have stopped working. I'm starting a debug configuration, put in break points, and also System.out.println() to make sure I am getting there, but it just flies right by. What can I do?
Re: breakpoints in java debug aren't working [message #490211 is a reply to message #490206] Wed, 07 October 2009 20:53 Go to previous messageGo to next message
Michael Pellaton is currently offline Michael Pellaton
Messages: 289
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

Are you using a JDK/JRE 1.6.0_14?

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=279137

Take care,

Michael
Re: breakpoints in java debug aren't working [message #490216 is a reply to message #490211] Wed, 07 October 2009 21:37 Go to previous message
Al Mising name is currently offline Al Mising name
Messages: 123
Registered: July 2009
Senior Member
I was using _12, just updated to _16
Seems to be working now
Thanks
Previous Topic:Comparing two projects from two different CVS Repositories
Next Topic:Resources.getResource not found
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 09:00:32 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01642 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software