Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Simultaneous release » Problem installing XML editors and tools from Galileo update site
Problem installing XML editors and tools from Galileo update site [message #489283] Fri, 02 October 2009 08:51 Go to next message
Dmitry Smirnov is currently offline Dmitry Smirnov
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
Hi,

I'm having a problem installing XML Editors and Tools (from Programming Languages):

An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile, phase=org.eclipse.equinox.internal.provisional.p2.engine.pha ses.Collect, operand=, action=).
Artifact not found: osgi.bundle,org.eclipse.wst.xml.core,1.1.401.v200908242115.
http://download.eclipse.org/releases/galileo/aggregate/.blob store/1c/a046a6b940ac001e1060e2559545c464

Re: Problem installing XML editors and tools from Galileo update site [message #489425 is a reply to message #489283] Fri, 02 October 2009 22:47 Go to previous messageGo to next message
David Williams is currently offline David Williams
Messages: 176
Registered: July 2009
Senior Member
Dmitry Smirnov wrote:
> Hi,
>
> I'm having a problem installing XML Editors and Tools (from Programming
> Languages):
>
> An error occurred while collecting items to be installed
> session context was:(profile=SDKProfile,
> phase=org.eclipse.equinox.internal.provisional.p2.engine.pha
> ses.Collect, operand=, action=).
> Artifact not found:
> osgi.bundle,org.eclipse.wst.xml.core,1.1.401.v200908242115.
> http://download.eclipse.org/releases/galileo/aggregate/.blob store/1c/a046a6b940ac001e1060e2559545c464
>
>
>
It works for me. You may have just hit the network at a bad time and got
a "bad version" downloaded?

You are starting off with Eclipse 3.5, right? (not 3.4)
Re: Problem installing XML editors and tools from Galileo update site [message #489619 is a reply to message #489425] Mon, 05 October 2009 11:38 Go to previous messageGo to next message
Dmitry Smirnov is currently offline Dmitry Smirnov
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
Well, maybe.
I cannot reproduce this problem now, since I was very unpatient and just installed all the staff from scratch.

What is interesting, is that I cannot see any .blobstore directory under ftp.selfnet.de/mirrors/eclipse/releases/galileo/
Although, it can be hidden, of course.
Re: Problem installing XML editors and tools from Galileo update site [message #568035 is a reply to message #489425] Mon, 05 October 2009 11:38 Go to previous message
Dmitry Smirnov is currently offline Dmitry Smirnov
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
Well, maybe.
I cannot reproduce this problem now, since I was very unpatient and just installed all the staff from scratch.

What is interesting, is that I cannot see any .blobstore directory under ftp.selfnet.de/mirrors/eclipse/releases/galileo/
Although, it can be hidden, of course.
Previous Topic:Problem installing XML editors and tools from Galileo update site
Next Topic:Simultaneous release in 2005
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 22:01:36 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04601 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software