Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » My osgi.framework.extensions got deleted from the config.ini by eclipse
My osgi.framework.extensions got deleted from the config.ini by eclipse [message #485987] Tue, 15 September 2009 19:51 Go to next message
Raymond Mising name is currently offline Raymond Mising name
Messages: 59
Registered: July 2009
Member
Hey,

Our plug-in extends osgi.framework.extensions. In our plug-in installer
which contains both our plug-in and eclipse 3.5, we managed to add a line
"osgi.framework.extensions=net.xxx.xxx.hook" to the config.ini file, so
users do not need to manually add it. However, after the first time
eclipse starts up, our hook was removed. The config.ini has a line on the
top saying:
"#This configuration file was written by:
org.eclipse.equinox.internal.frameworkadmin.equinox.EquinoxF wConfigFileParser "
If we manually add it back, and then our hook works. It seem when eclipse
starts up for the first time, it checks something. Can anyone tell me how
to solve this problem? Everything worked fine in 3.4.

Thanks.
Re: My osgi.framework.extensions got deleted from the config.ini by eclipse [message #486212 is a reply to message #485987] Wed, 16 September 2009 18:42 Go to previous messageGo to next message
Raymond Mising name is currently offline Raymond Mising name
Messages: 59
Registered: July 2009
Member
Anyone have any idea about this issue? Thanks.
Re: My osgi.framework.extensions got deleted from the config.ini by eclipse [message #487808 is a reply to message #485987] Thu, 24 September 2009 13:36 Go to previous messageGo to next message
Raymond Mising name is currently offline Raymond Mising name
Messages: 59
Registered: July 2009
Member
Anyone can help on this issue? Thanks.
Re: My osgi.framework.extensions got deleted from the config.ini by eclipse [message #490202 is a reply to message #485987] Wed, 07 October 2009 19:20 Go to previous messageGo to next message
Raymond Mising name is currently offline Raymond Mising name
Messages: 59
Registered: July 2009
Member
Anyone can help on this issue?
Re: My osgi.framework.extensions got deleted from the config.ini by eclipse [message #491588 is a reply to message #485987] Thu, 15 October 2009 07:55 Go to previous message
Ravi  is currently offline Ravi
Messages: 27
Registered: July 2009
Junior Member
Great !! Some else has the same issue. I have exactly the same issue with p2. Shocked I guess posting this in p2 news group will help.
Please let me know if you get any answers

Thanks,
Ravi (v.r.sankar@gmail.com)
Previous Topic:Resource conflicting rule
Next Topic:Execute console commands, show output in console view
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 14:05:29 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02538 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software