Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » product-based P2 install missing copyright and license info
product-based P2 install missing copyright and license info [message #484210] Fri, 04 September 2009 15:20 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: cjcool.comcast.net

Hi,

I have a feature-based product that I install using the P2 director
application in my headless build. When I go to the Installed Software tab I
see my installed product. However, when I select the product and click on
Properties, the Copyright and License Agreement options indicate that
nothing has been provided. This information is defined in my feature.xml
file. Should the director be using this for the installed product? If not,
how do I specify this informaiton?

Thanks!
Re: product-based P2 install missing copyright and license info [message #484224 is a reply to message #484210] Fri, 04 September 2009 15:53 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: cjcool.comcast.net

I forgot to mention that I am using Eclipse 3.4.2

"Chris Cool" <cjcool@comcast.net> wrote in message
news:h7rbd1$cuj$1@build.eclipse.org...
> Hi,
>
> I have a feature-based product that I install using the P2 director
> application in my headless build. When I go to the Installed Software tab
> I see my installed product. However, when I select the product and click
> on Properties, the Copyright and License Agreement options indicate that
> nothing has been provided. This information is defined in my feature.xml
> file. Should the director be using this for the installed product? If not,
> how do I specify this informaiton?
>
> Thanks!
>
Re: product-based P2 install missing copyright and license info [message #559583 is a reply to message #484210] Fri, 17 September 2010 09:33 Go to previous message
Stewart Francis is currently offline Stewart Francis
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
Hi all,

I'm not sure if I'm supposed to bump old posts, but I've encountered exactly the same problem. Any advance on whether or not it's possible to show a custom copyright and license agreement for an installed product?

Thanks,

Stewart Francis
Re: product-based P2 install missing copyright and license info [message #601216 is a reply to message #484210] Fri, 04 September 2009 15:53 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: cjcool.comcast.net

I forgot to mention that I am using Eclipse 3.4.2

"Chris Cool" <cjcool@comcast.net> wrote in message
news:h7rbd1$cuj$1@build.eclipse.org...
> Hi,
>
> I have a feature-based product that I install using the P2 director
> application in my headless build. When I go to the Installed Software tab
> I see my installed product. However, when I select the product and click
> on Properties, the Copyright and License Agreement options indicate that
> nothing has been provided. This information is defined in my feature.xml
> file. Should the director be using this for the installed product? If not,
> how do I specify this informaiton?
>
> Thanks!
>
Previous Topic:getting NoClassDefFound on commons logggin!:(
Next Topic:Write in text Editor
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 07:36:42 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08571 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software