Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » subversive does not show in prefereces
subversive does not show in prefereces [message #483024] Sat, 29 August 2009 12:23 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: robertgordonkey.yahoo.com

Hi I installed Subversive SVN Team provider 0.7.8 (the latest) in Eclipse
Galileo and it showed in the preferences under Team. I then installed
Subversive SVN Connectors and SVNKit 1.3.0 (for subversion 1.6.3) and
then it disappears from the preferences. When I check installed software
everything is there.
How can I get it to show in the preferences so I set the perspective?

Thanks
--
Robert Key
Re: subversive does not show in prefereces [message #483031 is a reply to message #483024] Sat, 29 August 2009 15:52 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: robertgordonkey.yahoo.com

Solved:
I installed the latest weekly versions of SVN incubation 2009/08/08
and the latest version of the connectors 2009/07/08 and choose the
SVNKit 1.6 which works with subversion 1.6.3. Also had to do a fresh
install of Eclipse Galileo.
Thanks anyway. Oh and by the way the connector discover element of the
svn incubation does work. It came up with a dialog immediately after
starting eclipse. I first downloaded the svn incubation and svn
connector files. I then installed from the respective zip files.
Subversive only seems to do what subclipse does which is MUCH easier
to install.

Robert Key wrote:

> Hi I installed Subversive SVN Team provider 0.7.8 (the latest) in
Eclipse
> Galileo and it showed in the preferences under Team. I then
installed
> Subversive SVN Connectors and SVNKit 1.3.0 (for subversion 1.6.3)
and
> then it disappears from the preferences. When I check installed
software
> everything is there.
> How can I get it to show in the preferences so I set the
perspective?
>
> Thanks

--
Robert Key
Previous Topic:Update all projects
Next Topic:Help needed, cannot set up an SVN repository
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 14:34:24 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01945 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software