Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Topic launches in External browser
Topic launches in External browser [message #481329] Thu, 20 August 2009 13:47 Go to next message
Conor O'Mahony is currently offline Conor O'Mahony
Messages: 108
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

We have an RCP application and have just added help with the eclipse help viewer. The help viewer
launches ok and displays the table of contents.

When we run the application from within eclipse, the help viewer works as expected, and clicking on
a topic displays the topic in the help viewer.

However when we make a build of the RCP application and launch the help - whenever we click on a
topic in the Table of Contents it launches an external browser window to display the topic.

The org.eclipse.help.base/always_external_browser property in the plugin_customization.ini file is
set to false (default).

How can we rectify this behaviour?

Platform is eclipse 3.4

Many thanks,
Conor O'Mahony
Re: Topic launches in External browser [message #481375 is a reply to message #481329] Thu, 20 August 2009 16:54 Go to previous message
Conor O'Mahony is currently offline Conor O'Mahony
Messages: 108
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I have found the solution here, it wasn't an eclipse problem -
Some of the content files are generated from Madcap Flare and 'converted' so that we can used them
in eclipse, and it was one of these generated javascript files that caused the issue.

Best regards,
Conor


Conor O'Mahony wrote:
> Hi,
>
> We have an RCP application and have just added help with the eclipse
> help viewer. The help viewer launches ok and displays the table of
> contents.
>
> When we run the application from within eclipse, the help viewer works
> as expected, and clicking on a topic displays the topic in the help viewer.
>
> However when we make a build of the RCP application and launch the help
> - whenever we click on a topic in the Table of Contents it launches an
> external browser window to display the topic.
>
> The org.eclipse.help.base/always_external_browser property in the
> plugin_customization.ini file is set to false (default).
>
> How can we rectify this behaviour?
>
> Platform is eclipse 3.4
>
> Many thanks,
> Conor O'Mahony
Re: Topic launches in External browser [message #623528 is a reply to message #481329] Thu, 20 August 2009 16:54 Go to previous message
Conor O'Mahony is currently offline Conor O'Mahony
Messages: 108
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I have found the solution here, it wasn't an eclipse problem -
Some of the content files are generated from Madcap Flare and 'converted' so that we can used them
in eclipse, and it was one of these generated javascript files that caused the issue.

Best regards,
Conor


Conor O'Mahony wrote:
> Hi,
>
> We have an RCP application and have just added help with the eclipse
> help viewer. The help viewer launches ok and displays the table of
> contents.
>
> When we run the application from within eclipse, the help viewer works
> as expected, and clicking on a topic displays the topic in the help viewer.
>
> However when we make a build of the RCP application and launch the help
> - whenever we click on a topic in the Table of Contents it launches an
> external browser window to display the topic.
>
> The org.eclipse.help.base/always_external_browser property in the
> plugin_customization.ini file is set to false (default).
>
> How can we rectify this behaviour?
>
> Platform is eclipse 3.4
>
> Many thanks,
> Conor O'Mahony
Previous Topic:Topic launches in External browser
Next Topic:Calling actions when event element are clicked on Welcome page
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 12:06:20 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02241 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software