Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » Conflicting query
Conflicting query [message #480525] Mon, 17 August 2009 14:17 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by:

I have a web app that stopped working with the following error a few days
ago. I can't see what might cause the error. I have confirmed that the
query in the error message is not duplicated in queries.xml.

If I remove the query VstgJobScopeDescription.deleteAll I will get an
identical error message but with another query. If I remove that one,
again I get an identical error message with a third query etc etc...

Anyone got a clue??

Caused by: Exception [EclipseLink-7092] (Eclipse Persistence Services -
Exception Description: Cannot add a query whose types conflict with an
existing query. Query To Be Added:
referenceClass=VstgJobScopeDescription jpql="DELETE FROM
VstgJobScopeDescription")] is named: [VstgJobScopeDescription.deleteAll]
with arguments [[]].The existing conflicting query:
referenceClass=VstgJobScopeDescription jpql="DELETE FROM
VstgJobScopeDescription")] is named: [VstgJobScopeDescription.deleteAll]
with arguments: [[]].
org.eclipse.persistence.exceptions.ValidationException.exist ingQueryTypeConflict(
at dQuery(
at dQuery(
at ocessJPAQueries(
org.eclipse.persistence.internal.sessions.DatabaseSessionImp l.initializeDescriptors(
org.eclipse.persistence.internal.sessions.DatabaseSessionImp l.postConnectDatasource(
org.eclipse.persistence.internal.sessions.DatabaseSessionImp l.login(
org.eclipse.persistence.internal.jpa.EntityManagerFactoryImp l.createEntityManagerImpl(
org.eclipse.persistence.internal.jpa.EntityManagerFactoryImp l.createEntityManager(
at otImportedCommand.execute(CheckMessageNotImportedCommand.jav a:28)
at ute(
at org.apache.commons.chain.impl.ChainBase.execute(ChainBase.ja va:191)
at (
Re: Conflicting query [message #480836 is a reply to message #480525] Tue, 18 August 2009 15:49 Go to previous message
James Sutherland is currently offline James SutherlandFriend
Messages: 1939
Registered: July 2009
Location: Ottawa, Canada
Senior Member

If it was working a few days ago, then what did you change a few days ago?

Sounds like you have the same query defined twice, or probably are
referencing the same xml file twice.


James : Wiki : Book : Blog : Twitter
Previous Topic:Cache Refresh Problem
Next Topic:Source Attach for EclipseLink
Goto Forum:

Current Time: Sat Nov 28 05:57:32 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04157 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software