Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Help Corrupted
Help Corrupted [message #480085] Thu, 13 August 2009 13:33 Go to next message
Michael Giroux is currently offline Michael Giroux
Messages: 78
Registered: July 2009
Location: Phoenix, AZ
Member
Using Eclipse 3.4.

When I open Help, I get various javascript errors in IE, and Firefox, and
Google Chrome just issues an error page.

It appears that help is corrupted.

Is there a way to reinitialize help to force rebuild of whatever is being
corrupted on local system?

Thanks
Michael
Re: Help Corrupted [message #480235 is a reply to message #480085] Fri, 14 August 2009 09:47 Go to previous messageGo to next message
Beth Tibbitts is currently offline Beth Tibbitts
Messages: 226
Registered: July 2009
Senior Member
I'm not sure how to reinstall *just* the help system.
You could make a new Eclipse install, (unzip it somewhere else) then
load your existing workspace with that.
That would be the simplest. Assuming you don't have a *lot* of other
features installed. You will need to re-install them.

You could also try (more dangerous) making another eclipse install, and
finding the help plugins, and see if their sizes/dates differ from your
old versions. Copy them into the old one if so.
There are several org.eclipse.help.* plugins.
If you do this, restart with "eclipse -clean" to make sure Eclipse looks
at everything.

It could also be that some of your configuration info in
<workspace>/.metadata/.plugins is corrupted. I don't see anything
there related to help but I could be wrong.

Michael Giroux wrote:
> Using Eclipse 3.4.
>
> When I open Help, I get various javascript errors in IE, and Firefox,
> and Google Chrome just issues an error page.
>
> It appears that help is corrupted.
>
> Is there a way to reinitialize help to force rebuild of whatever is
> being corrupted on local system?
>
> Thanks
> Michael
>
Re: Help Corrupted [message #482471 is a reply to message #480235] Wed, 26 August 2009 12:52 Go to previous message
Michael Giroux is currently offline Michael Giroux
Messages: 78
Registered: July 2009
Location: Phoenix, AZ
Member
Beth Tibbitts wrote:

> It could also be that some of your configuration info in
> <workspace>/.metadata/.plugins is corrupted. I don't see anything
> there related to help but I could be wrong.

Thanks. I created a fresh install and opened the existing workspace.
Help displayed with no problems, so it does not appear that
<workspace>/.metadata is causing the problem.

Michael
Previous Topic:[commands] menu contribution visible when command is handled
Next Topic:object to object mapping
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 00:33:38 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02044 seconds