Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » JA KO Extended character Infocenter Help issue
JA KO Extended character Infocenter Help issue [message #475470] Mon, 06 April 2009 20:37 Go to next message
Gerardo Laster is currently offline Gerardo Laster
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,
The search feature of our infocenter works on Windows but does not work on
Solaris. We suspect some configuration issue with the UF8 handling on the
Solaris server but we haven't been able to figure out yet why we can't
retrieve any results in Solaris when the system works on Windows.
I saw a related thread regarding search in Hebrew. Does anybody know if
there are specific settings that need to be configured when running the
infocenter on Solaris?
Thanks
Gerardo
Re: JA KO Extended character Infocenter Help issue [message #475472 is a reply to message #475470] Mon, 06 April 2009 22:33 Go to previous message
Chris Goldthorpe is currently offline Chris Goldthorpe
Messages: 815
Registered: July 2009
Senior Member
I responded on the other thread. One other thing I thought of is that
there was a bug which affected search on HP/UX depending on how your
discs were mounted, it's possible that Solaris had the same problem.

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=236046

Gerardo Laster wrote:
> Hi,
> The search feature of our infocenter works on Windows but does not work
> on Solaris. We suspect some configuration issue with the UF8 handling on
> the Solaris server but we haven't been able to figure out yet why we
> can't retrieve any results in Solaris when the system works on Windows.
> I saw a related thread regarding search in Hebrew. Does anybody know if
> there are specific settings that need to be configured when running the
> infocenter on Solaris?
> Thanks
> Gerardo
>
Re: JA KO Extended character Infocenter Help issue [message #623320 is a reply to message #475470] Mon, 06 April 2009 22:33 Go to previous message
Chris Goldthorpe is currently offline Chris Goldthorpe
Messages: 815
Registered: July 2009
Senior Member
I responded on the other thread. One other thing I thought of is that
there was a bug which affected search on HP/UX depending on how your
discs were mounted, it's possible that Solaris had the same problem.

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=236046

Gerardo Laster wrote:
> Hi,
> The search feature of our infocenter works on Windows but does not work
> on Solaris. We suspect some configuration issue with the UF8 handling on
> the Solaris server but we haven't been able to figure out yet why we
> can't retrieve any results in Solaris when the system works on Windows.
> I saw a related thread regarding search in Hebrew. Does anybody know if
> there are specific settings that need to be configured when running the
> infocenter on Solaris?
> Thanks
> Gerardo
>
Previous Topic:JA KO Extended character Infocenter Help issue
Next Topic:Infocenter Search Scope
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 22 20:30:44 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01930 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software