Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » rcp help not coming in product
rcp help not coming in product [message #474900] Wed, 10 December 2008 14:06 Go to next message
ssk is currently offline ssk
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,
I'm creting an rcp application using eclipse 3.4. I managed to create
help view by following the documentation in
http://www.eclipse.org/articles/article.php?file=Article-Add ingHelpToRCP/index.html
On launching the application everthing works fine, but i face problem when
it comes to "Eclipse Product Export Wizard" . When i export my product and
run my application from within it, help window is not poping up. From the
log view i came to notice the exception which is copied below.
Please help me to handle this situation.

java.lang.NoClassDefFoundError:
org/eclipse/equinox/http/jetty/JettyConfigurator
at
org.eclipse.help.internal.server.WebappManager.start(WebappM anager.java:46)
at
org.eclipse.help.internal.base.BaseHelpSystem.ensureWebappRu nning(BaseHelpSystem.java:187)
at
org.eclipse.help.internal.base.HelpDisplay.displayHelpURL(He lpDisplay.java:145)
at
org.eclipse.help.internal.base.HelpDisplay.displayHelp(HelpD isplay.java:39)
at
org.eclipse.help.ui.internal.DefaultHelpUI.displayHelp(Defau ltHelpUI.java:127)
at
org.eclipse.ui.internal.help.WorkbenchHelpSystem.displayHelp (WorkbenchHelpSystem.java:833)
at
org.eclipse.ui.internal.actions.HelpContentsAction$1.run(Hel pContentsAction.java:83)
at org.eclipse.swt.custom.BusyIndicator.showWhile(BusyIndicator .java:70)
at
org.eclipse.ui.internal.actions.HelpContentsAction.run(HelpC ontentsAction.java:81)
at org.eclipse.jface.action.Action.runWithEvent(Action.java:498 )
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.handleWidget Selection(ActionContributionItem.java:583)
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.access$2(Act ionContributionItem.java:500)
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem$5.handleEven t(ActionContributionItem.java:411)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :84)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1003)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3823)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :3422)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:2382)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:2346)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.access$4(Workbench.java:21 98)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench$5.run(Workbench.java:493)
at
org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault (Realm.java:288)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:488)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:149)
at test.Application.start(Application.java:20)
at
org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(Eclips eAppHandle.java:193)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:79)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:382)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:179)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java: 549)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:504)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1236)

Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
org.eclipse.equinox.http.jetty.JettyConfigurator
at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl assInternal(BundleLoader.java:481)
at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl ass(BundleLoader.java:397)
at
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl ass(BundleLoader.java:385)
at
org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:87)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source)

Thanks
ssk
Re: rcp help not coming in product [message #474901 is a reply to message #474900] Wed, 10 December 2008 17:03 Go to previous messageGo to next message
Patrick Godeau is currently offline Patrick Godeau
Messages: 64
Registered: July 2009
Member
Le 10/12/2008 15:06, ssk a écrit :
> Hi,
> I'm creting an rcp application using eclipse 3.4. I managed to create
> help view by following the documentation in
> http://www.eclipse.org/articles/article.php?file=Article-Add ingHelpToRCP/index.html
>
> On launching the application everthing works fine, but i face problem
> when it comes to "Eclipse Product Export Wizard" . When i export my
> product and run my application from within it, help window is not poping
> up. From the log view i came to notice the exception which is copied
> below. Please help me to handle this situation.
>
> java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/equinox/http/jetty/JettyConfigurator


Hi,

You probably need to add the org.eclipse.equinox.http.jetty plug-in to
your product configuration.

--
Patrick
Re: rcp help not coming in product [message #474904 is a reply to message #474901] Thu, 11 December 2008 05:04 Go to previous messageGo to next message
ssk is currently offline ssk
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

org.eclipse.equinox.http.jetty plugin is already added to my application.
But it doesnt solve the situation.
Below is the list of other plugins which i added to my apllication.

<plugin id="com.ibm.icu"/>
<plugin id="javax.servlet"/>
<plugin id="javax.servlet.jsp"/>
<plugin id="org.apache.ant"/>
<plugin id="org.apache.commons.el"/>
<plugin id="org.apache.commons.logging"/>
<plugin id="org.apache.jasper"/>
<plugin id="org.apache.lucene"/>
<plugin id="org.apache.lucene.analysis"/>
<plugin id="org.eclipse.ant.core"/>
<plugin id="org.eclipse.core.commands"/>
<plugin id="org.eclipse.core.contenttype"/>
<plugin id="org.eclipse.core.databinding"/>
<plugin id="org.eclipse.core.expressions"/>
<plugin id="org.eclipse.core.jobs"/>
<plugin id="org.eclipse.core.runtime"/>
<plugin id="org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth"/>
<plugin id="org.eclipse.core.runtime.compatibility.registry"
fragment="true"/>
<plugin id="org.eclipse.core.variables"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.app"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.common"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.http.jetty"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.http.registry"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.http.servlet"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.jsp.jasper"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.jsp.jasper.registry"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.preferences"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.registry"/>
<plugin id="org.eclipse.help"/>
<plugin id="org.eclipse.help.appserver"/>
<plugin id="org.eclipse.help.base"/>
<plugin id="org.eclipse.help.ui"/>
<plugin id="org.eclipse.help.webapp"/>
<plugin id="org.eclipse.helprcp.content"/>
<plugin id="org.eclipse.jface"/>
<plugin id="org.eclipse.jface.databinding"/>
<plugin id="org.eclipse.osgi"/>
<plugin id="org.eclipse.osgi.services"/>
<plugin id="org.eclipse.swt"/>
<plugin id="org.eclipse.swt.win32.win32.x86" fragment="true"/>
<plugin id="org.eclipse.tomcat"/>
<plugin id="org.eclipse.ui"/>
<plugin id="org.eclipse.ui.forms"/>
<plugin id="org.eclipse.ui.workbench"/>
<plugin id="org.mortbay.jetty"/>


Thanks
ssk
Re: rcp help not coming in product [message #474906 is a reply to message #474900] Thu, 11 December 2008 12:41 Go to previous messageGo to next message
Tom Seidel is currently offline Tom Seidel
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
I had the same problem, declaring a dependency to the
org.eclipse.equinox.http.jetty bundle in the product-defining bundle
worked for me. Seems to me a incorrect classloading issue.

Tom

ssk schrieb:
> Hi,
> I'm creting an rcp application using eclipse 3.4. I managed to create
> help view by following the documentation in
> http://www.eclipse.org/articles/article.php?file=Article-Add ingHelpToRCP/index.html
>
> On launching the application everthing works fine, but i face problem
> when it comes to "Eclipse Product Export Wizard" . When i export my
> product and run my application from within it, help window is not poping
> up. From the log view i came to notice the exception which is copied
> below. Please help me to handle this situation.
>
> java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/equinox/http/jetty/JettyConfigurator
> at
> org.eclipse.help.internal.server.WebappManager.start(WebappM anager.java:46)
> at
> org.eclipse.help.internal.base.BaseHelpSystem.ensureWebappRu nning(BaseHelpSystem.java:187)
>
> at
> org.eclipse.help.internal.base.HelpDisplay.displayHelpURL(He lpDisplay.java:145)
>
> at
> org.eclipse.help.internal.base.HelpDisplay.displayHelp(HelpD isplay.java:39)
> at
> org.eclipse.help.ui.internal.DefaultHelpUI.displayHelp(Defau ltHelpUI.java:127)
>
> at
> org.eclipse.ui.internal.help.WorkbenchHelpSystem.displayHelp (WorkbenchHelpSystem.java:833)
>
> at
> org.eclipse.ui.internal.actions.HelpContentsAction$1.run(Hel pContentsAction.java:83)
>
> at org.eclipse.swt.custom.BusyIndicator.showWhile(BusyIndicator .java:70)
> at
> org.eclipse.ui.internal.actions.HelpContentsAction.run(HelpC ontentsAction.java:81)
>
> at org.eclipse.jface.action.Action.runWithEvent(Action.java:498 )
> at
> org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.handleWidget Selection(ActionContributionItem.java:583)
>
> at
> org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.access$2(Act ionContributionItem.java:500)
>
> at
> org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem$5.handleEven t(ActionContributionItem.java:411)
>
> at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :84)
> at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1003)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3823)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :3422)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:2382)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:2346)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench.access$4(Workbench.java:21 98)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench$5.run(Workbench.java:493)
> at
> org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault (Realm.java:288)
>
> at
> org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:488)
> at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:149)
> at test.Application.start(Application.java:20)
> at
> org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(Eclips eAppHandle.java:193)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:79)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:382)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:179)
>
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
> at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
> at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
> at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java: 549)
> at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:504)
> at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1236)
>
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
> org.eclipse.equinox.http.jetty.JettyConfigurator
> at
> org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl assInternal(BundleLoader.java:481)
>
> at
> org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl ass(BundleLoader.java:397)
>
> at
> org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl ass(BundleLoader.java:385)
>
> at
> org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:87)
>
> at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
> at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source)
>
> Thanks
> ssk
>
Re: rcp help not coming in product [message #506123 is a reply to message #474904] Wed, 06 January 2010 09:44 Go to previous messageGo to next message
Patrick  is currently offline Patrick
Messages: 7
Registered: August 2009
Junior Member
Hi,

where can I find the configuration file including these lines ?

<plugin id="com.ibm.icu"/>
<plugin id="javax.servlet"/>
<plugin id="javax.servlet.jsp"/>

thanks
Re: rcp help not coming in product [message #622632 is a reply to message #474900] Wed, 10 December 2008 17:03 Go to previous messageGo to next message
Patrick Godeau is currently offline Patrick Godeau
Messages: 64
Registered: July 2009
Member
Le 10/12/2008 15:06, ssk a écrit :
> Hi,
> I'm creting an rcp application using eclipse 3.4. I managed to create
> help view by following the documentation in
> http://www.eclipse.org/articles/article.php?file=Article-Add ingHelpToRCP/index.html
>
> On launching the application everthing works fine, but i face problem
> when it comes to "Eclipse Product Export Wizard" . When i export my
> product and run my application from within it, help window is not poping
> up. From the log view i came to notice the exception which is copied
> below. Please help me to handle this situation.
>
> java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/equinox/http/jetty/JettyConfigurator


Hi,

You probably need to add the org.eclipse.equinox.http.jetty plug-in to
your product configuration.

--
Patrick
Re: rcp help not coming in product [message #622681 is a reply to message #474901] Thu, 11 December 2008 05:04 Go to previous messageGo to next message
ssk is currently offline ssk
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

org.eclipse.equinox.http.jetty plugin is already added to my application.
But it doesnt solve the situation.
Below is the list of other plugins which i added to my apllication.

<plugin id="com.ibm.icu"/>
<plugin id="javax.servlet"/>
<plugin id="javax.servlet.jsp"/>
<plugin id="org.apache.ant"/>
<plugin id="org.apache.commons.el"/>
<plugin id="org.apache.commons.logging"/>
<plugin id="org.apache.jasper"/>
<plugin id="org.apache.lucene"/>
<plugin id="org.apache.lucene.analysis"/>
<plugin id="org.eclipse.ant.core"/>
<plugin id="org.eclipse.core.commands"/>
<plugin id="org.eclipse.core.contenttype"/>
<plugin id="org.eclipse.core.databinding"/>
<plugin id="org.eclipse.core.expressions"/>
<plugin id="org.eclipse.core.jobs"/>
<plugin id="org.eclipse.core.runtime"/>
<plugin id="org.eclipse.core.runtime.compatibility.auth"/>
<plugin id="org.eclipse.core.runtime.compatibility.registry"
fragment="true"/>
<plugin id="org.eclipse.core.variables"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.app"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.common"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.http.jetty"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.http.registry"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.http.servlet"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.jsp.jasper"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.jsp.jasper.registry"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.preferences"/>
<plugin id="org.eclipse.equinox.registry"/>
<plugin id="org.eclipse.help"/>
<plugin id="org.eclipse.help.appserver"/>
<plugin id="org.eclipse.help.base"/>
<plugin id="org.eclipse.help.ui"/>
<plugin id="org.eclipse.help.webapp"/>
<plugin id="org.eclipse.helprcp.content"/>
<plugin id="org.eclipse.jface"/>
<plugin id="org.eclipse.jface.databinding"/>
<plugin id="org.eclipse.osgi"/>
<plugin id="org.eclipse.osgi.services"/>
<plugin id="org.eclipse.swt"/>
<plugin id="org.eclipse.swt.win32.win32.x86" fragment="true"/>
<plugin id="org.eclipse.tomcat"/>
<plugin id="org.eclipse.ui"/>
<plugin id="org.eclipse.ui.forms"/>
<plugin id="org.eclipse.ui.workbench"/>
<plugin id="org.mortbay.jetty"/>


Thanks
ssk
Re: rcp help not coming in product [message #622685 is a reply to message #474900] Thu, 11 December 2008 12:41 Go to previous messageGo to next message
Tom Seidel is currently offline Tom Seidel
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
I had the same problem, declaring a dependency to the
org.eclipse.equinox.http.jetty bundle in the product-defining bundle
worked for me. Seems to me a incorrect classloading issue.

Tom

ssk schrieb:
> Hi,
> I'm creting an rcp application using eclipse 3.4. I managed to create
> help view by following the documentation in
> http://www.eclipse.org/articles/article.php?file=Article-Add ingHelpToRCP/index.html
>
> On launching the application everthing works fine, but i face problem
> when it comes to "Eclipse Product Export Wizard" . When i export my
> product and run my application from within it, help window is not poping
> up. From the log view i came to notice the exception which is copied
> below. Please help me to handle this situation.
>
> java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/equinox/http/jetty/JettyConfigurator
> at
> org.eclipse.help.internal.server.WebappManager.start(WebappM anager.java:46)
> at
> org.eclipse.help.internal.base.BaseHelpSystem.ensureWebappRu nning(BaseHelpSystem.java:187)
>
> at
> org.eclipse.help.internal.base.HelpDisplay.displayHelpURL(He lpDisplay.java:145)
>
> at
> org.eclipse.help.internal.base.HelpDisplay.displayHelp(HelpD isplay.java:39)
> at
> org.eclipse.help.ui.internal.DefaultHelpUI.displayHelp(Defau ltHelpUI.java:127)
>
> at
> org.eclipse.ui.internal.help.WorkbenchHelpSystem.displayHelp (WorkbenchHelpSystem.java:833)
>
> at
> org.eclipse.ui.internal.actions.HelpContentsAction$1.run(Hel pContentsAction.java:83)
>
> at org.eclipse.swt.custom.BusyIndicator.showWhile(BusyIndicator .java:70)
> at
> org.eclipse.ui.internal.actions.HelpContentsAction.run(HelpC ontentsAction.java:81)
>
> at org.eclipse.jface.action.Action.runWithEvent(Action.java:498 )
> at
> org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.handleWidget Selection(ActionContributionItem.java:583)
>
> at
> org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.access$2(Act ionContributionItem.java:500)
>
> at
> org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem$5.handleEven t(ActionContributionItem.java:411)
>
> at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :84)
> at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1003)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3823)
> at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :3422)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:2382)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:2346)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench.access$4(Workbench.java:21 98)
> at org.eclipse.ui.internal.Workbench$5.run(Workbench.java:493)
> at
> org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault (Realm.java:288)
>
> at
> org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:488)
> at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:149)
> at test.Application.start(Application.java:20)
> at
> org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(Eclips eAppHandle.java:193)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:79)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:382)
>
> at
> org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:179)
>
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
> at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
> at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
> at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java: 549)
> at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:504)
> at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1236)
>
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
> org.eclipse.equinox.http.jetty.JettyConfigurator
> at
> org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl assInternal(BundleLoader.java:481)
>
> at
> org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl ass(BundleLoader.java:397)
>
> at
> org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleLoader.findCl ass(BundleLoader.java:385)
>
> at
> org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:87)
>
> at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
> at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source)
>
> Thanks
> ssk
>
Re: rcp help not coming in product [message #623839 is a reply to message #474904] Wed, 06 January 2010 09:44 Go to previous message
Patrick  is currently offline Patrick
Messages: 7
Registered: August 2009
Junior Member
Hi,

where can I find the configuration file including these lines ?

<plugin id="com.ibm.icu"/>
<plugin id="javax.servlet"/>
<plugin id="javax.servlet.jsp"/>

thanks
Previous Topic:Using Eclipse Help System with Maven for a SWT Standalone Application
Next Topic:Infocenter locales and nl init-param in web.xml
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 02:03:47 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01790 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software