Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Not removing xml tag in the serach results
Not removing xml tag in the serach results [message #472374] Tue, 11 March 2008 21:31 Go to next message
mowry is currently offline mowryFriend
Messages: 51
Registered: July 2009
Member
I am seeing xml node in the search results. When I serah help by some
keyword.
It returns help results fine, but it prepends with xml tag.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

All my help html files has xml encoding.
Is there anything plugin I am missing which parse xml tag.

Thanks,
Mowry
Re: Not removing xml tag in the serach results [message #472375 is a reply to message #472374] Tue, 11 March 2008 22:08 Go to previous messageGo to next message
Chris Goldthorpe is currently offline Chris GoldthorpeFriend
Messages: 815
Registered: July 2009
Senior Member
This looks like https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=197945 .
That bug was fixed in Eclipse 3.3.1.

mowry wrote:
> I am seeing xml node in the search results. When I serah help by some
> keyword.
> It returns help results fine, but it prepends with xml tag.
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>
> All my help html files has xml encoding. Is there anything plugin I am
> missing which parse xml tag.
>
> Thanks,
> Mowry
>
Re: Not removing xml tag in the serach results [message #472377 is a reply to message #472375] Wed, 12 March 2008 18:11 Go to previous message
mowry is currently offline mowryFriend
Messages: 51
Registered: July 2009
Member
Thanks Chris. I moved to eclipse 3.3.1, and I don't see this issue.

Mowry
Re: Not removing xml tag in the serach results [message #610586 is a reply to message #472374] Tue, 11 March 2008 22:08 Go to previous message
Chris Goldthorpe is currently offline Chris GoldthorpeFriend
Messages: 815
Registered: July 2009
Senior Member
This looks like https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=197945 .
That bug was fixed in Eclipse 3.3.1.

mowry wrote:
> I am seeing xml node in the search results. When I serah help by some
> keyword.
> It returns help results fine, but it prepends with xml tag.
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>
> All my help html files has xml encoding. Is there anything plugin I am
> missing which parse xml tag.
>
> Thanks,
> Mowry
>
Re: Not removing xml tag in the serach results [message #610592 is a reply to message #472375] Wed, 12 March 2008 18:11 Go to previous message
mowry is currently offline mowryFriend
Messages: 51
Registered: July 2009
Member
Thanks Chris. I moved to eclipse 3.3.1, and I don't see this issue.

Mowry
Previous Topic:Re: How to start standalone help system
Next Topic:Format of Help contexts XML file
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 23 05:07:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04377 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software