Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » F1 is not opening the help content
F1 is not opening the help content [message #471531] Tue, 22 January 2008 06:50 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: aarya.yahoo.co.in

Hi,

I have two pulgins, originalTree and AppTree.

I have added the help system to the originalTree plugin so when i pree on
F1 on a tree view, its working...which is fine

I have the second plugin AppTree where originalTree is added as the
dependent plugin..I have developed a tree view which extends the first
plugin tree view.. class.. If I press F1 for the second plugin the help
system which is added to the original tree view is not gettin gopened..


How can set the help system for the second tree view..

Thanks,
Aarya
Re: F1 is not opening the help content [message #471581 is a reply to message #471531] Thu, 24 January 2008 11:44 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: sandeep.goel.barco.com

Hi,
For this create help system as an independent plugin. And put that new
help plugin in your both plugin's dependency. By this it would be
available to both of yours plugin and would work fine.

Sandeep Goel
Re: F1 is not opening the help content [message #608423 is a reply to message #471531] Thu, 24 January 2008 11:44 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: sandeep.goel.barco.com

Hi,
For this create help system as an independent plugin. And put that new
help plugin in your both plugin's dependency. By this it would be
available to both of yours plugin and would work fine.

Sandeep Goel
Previous Topic:Avoid InfoPop window in help
Next Topic:Regarding the making procedure of context sensitive help for Dialogs
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 23 20:35:33 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01769 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software