Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » AMW » Problem in Hot generation
Problem in Hot generation [message #470304] Wed, 01 July 2009 03:09 Go to next message
venkatesh  is currently offline venkatesh
Messages: 41
Registered: July 2009
Member
Hi marcos,


I want to do transformation from ecore to ecore.

when i generate Hot transformation i'm getting my ATL file like this


module T_In2Out;
create PdmModelModel : PdmModel from LdmMetaModelModel : LdmMetaModel;

rule LDMModel_2_PDMModel2 {
from
v_left : LdmMetaModel!LDMModel
to
v_right : LdmMetaModel!PDMModel (
coreModel <- v_left.coreModel
)
}



but i'm expected rule is


rule LDMModel_2_PDMModel2 {
from
v_left : LdmMetaModel!LDMModel
to
v_right : PdmMetaModel!PDMModel (
coreModel <- v_left.coreModel
)
}

can u tell me in the v.right element why i'm getting
LdmMetaModel!PDMModel

instead of PdmMetaModel!PDMModel.


thanks

venky.
Re: Problem in Hot generation [message #470307 is a reply to message #470304] Wed, 01 July 2009 16:50 Go to previous message
Marcos Didonet Del Fabro is currently offline Marcos Didonet Del Fabro
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
Hi,

it is a problem related with the identification of the model elements. The
rule is not recognizing the good metamodel.

This may occurs if you do some modifications in the metamodel in parallel:
the weaving model will have the wrong IDs. A second possibility may be
conflicting URIs/paths between the metamodels.

Regards,

Marcos.
Previous Topic:Any Build for Galileo?
Next Topic:[AMW] weaving "n" metamodels and ATL transformation
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 28 11:33:10 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02650 seconds