Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » OHF » bridge success status not working
bridge success status not working [message #47612] Wed, 10 September 2008 16:09 Go to next message
Jesse Pangburn is currently offline Jesse PangburnFriend
Messages: 166
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,
Using the bridge, I sent a FindDocuments query to an initiating gateway.
In the gateway I forced a bogus error (told it not to recognize the query
id) and sent this error back. Here is the relevant portion of my log:

[DEBUG][09:00:39][hf.ihe.xds.consumer.B_Consumer] Got response :
<ns5:AdhocQuery
Response
status="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:ResponseStatusType:Failure "
xmlns:ns2="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rim:3.0"
xmlns:ns3="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rs:3.0"
xmlns:ns4="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:lcm:3.0"
xmlns:ns5="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:query:3.0"
xmlns:ns6="urn:ihe
:iti:xds-b:2007">
<ns3:RegistryErrorList>
<ns3:RegistryError
codeContext="Initiating Gateway Error: query id
'urn:uuid:14d4debf-8
f97-4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway"
errorCode="XDSUnknownStoredQuery"
severity="urn:oasis:names:tc:ebxml
-regrep:ErrorSeverityType:Error"/>
</ns3:RegistryErrorList>
<ns2:RegistryObjectList/>
</ns5:AdhocQueryResponse>

[DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Loading response in EMF.
[DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Failure.
[INFO ][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Error #0
Severity=Error
Code=XDSUnknownStoredQuery
Code Context=Initiating Gateway Error: query id
'urn:uuid:14d4debf-8f97-
4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
Location= null


- Error #0
Severity=Error
Code=XDSUnknownStoredQuery
Code Context=Initiating Gateway Error: query id
'urn:uuid:14d4debf-8f97-
4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
Location= null


The problem comes in when I check the QueryDocumentsResponseType object
for the success status. In this case, the success status is true when it
should be false. There are no error entries in the
QueryDocumentsResponseType object either. I'm wondering if anyone knows
if this is the bridge's fault or the initiating gateway's error response
is not technically correct? Maybe the status isn't quite the right urn
string?

thanks,
Jesse
Re: bridge success status not working [message #47706 is a reply to message #47612] Wed, 10 September 2008 19:15 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 292
Registered: July 2009
Senior Member
Sounds a bit like a bug --- in the initial efforts of the bridge there
was a lot of over simplification that we are slowly picking away at.
This sounds like one of these --- that has some parsing and/or
interpretation bugs. Please open a new one for us :-)

- Sarah


Jesse Pangburn wrote:
> Hi,
> Using the bridge, I sent a FindDocuments query to an initiating
> gateway. In the gateway I forced a bogus error (told it not to
> recognize the query id) and sent this error back. Here is the relevant
> portion of my log:
>
> [DEBUG][09:00:39][hf.ihe.xds.consumer.B_Consumer] Got response :
> <ns5:AdhocQuery
> Response
> status="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:ResponseStatusType:Failure "
> xmlns:ns2="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rim:3.0"
> xmlns:ns3="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rs:3.0"
> xmlns:ns4="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:lcm:3.0"
> xmlns:ns5="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:query:3.0"
> xmlns:ns6="urn:ihe
> :iti:xds-b:2007">
> <ns3:RegistryErrorList>
> <ns3:RegistryError
> codeContext="Initiating Gateway Error: query id
> 'urn:uuid:14d4debf-8
> f97-4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway"
> errorCode="XDSUnknownStoredQuery"
> severity="urn:oasis:names:tc:ebxml
> -regrep:ErrorSeverityType:Error"/>
> </ns3:RegistryErrorList>
> <ns2:RegistryObjectList/>
> </ns5:AdhocQueryResponse>
>
> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Loading response in EMF.
> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Failure.
> [INFO ][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Error #0
> Severity=Error
> Code=XDSUnknownStoredQuery
> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
> Location= null
>
>
> - Error #0
> Severity=Error
> Code=XDSUnknownStoredQuery
> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
> Location= null
>
>
> The problem comes in when I check the QueryDocumentsResponseType object
> for the success status. In this case, the success status is true when
> it should be false. There are no error entries in the
> QueryDocumentsResponseType object either. I'm wondering if anyone knows
> if this is the bridge's fault or the initiating gateway's error response
> is not technically correct? Maybe the status isn't quite the right urn
> string?
>
> thanks,
> Jesse
>
Re: bridge success status not working [message #47790 is a reply to message #47706] Wed, 10 September 2008 23:32 Go to previous message
Jesse Pangburn is currently offline Jesse PangburnFriend
Messages: 166
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Sarah,
OK, you got it. You can find it at
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=246930

thanks,
Jesse

Sarah Knoop wrote:

> Sounds a bit like a bug --- in the initial efforts of the bridge there
> was a lot of over simplification that we are slowly picking away at.
> This sounds like one of these --- that has some parsing and/or
> interpretation bugs. Please open a new one for us :-)

> - Sarah


> Jesse Pangburn wrote:
>> Hi,
>> Using the bridge, I sent a FindDocuments query to an initiating
>> gateway. In the gateway I forced a bogus error (told it not to
>> recognize the query id) and sent this error back. Here is the relevant
>> portion of my log:
>>
>> [DEBUG][09:00:39][hf.ihe.xds.consumer.B_Consumer] Got response :
>> <ns5:AdhocQuery
>> Response
>> status="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:ResponseStatusType:Failure "
>> xmlns:ns2="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rim:3.0"
>> xmlns:ns3="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rs:3.0"
>> xmlns:ns4="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:lcm:3.0"
>> xmlns:ns5="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:query:3.0"
>> xmlns:ns6="urn:ihe
>> :iti:xds-b:2007">
>> <ns3:RegistryErrorList>
>> <ns3:RegistryError
>> codeContext="Initiating Gateway Error: query id
>> 'urn:uuid:14d4debf-8
>> f97-4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway"
>> errorCode="XDSUnknownStoredQuery"
>> severity="urn:oasis:names:tc:ebxml
>> -regrep:ErrorSeverityType:Error"/>
>> </ns3:RegistryErrorList>
>> <ns2:RegistryObjectList/>
>> </ns5:AdhocQueryResponse>
>>
>> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Loading response in EMF.
>> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Failure.
>> [INFO ][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Error #0
>> Severity=Error
>> Code=XDSUnknownStoredQuery
>> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
>> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
>> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
>> Location= null
>>
>>
>> - Error #0
>> Severity=Error
>> Code=XDSUnknownStoredQuery
>> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
>> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
>> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
>> Location= null
>>
>>
>> The problem comes in when I check the QueryDocumentsResponseType object
>> for the success status. In this case, the success status is true when
>> it should be false. There are no error entries in the
>> QueryDocumentsResponseType object either. I'm wondering if anyone knows
>> if this is the bridge's fault or the initiating gateway's error response
>> is not technically correct? Maybe the status isn't quite the right urn
>> string?
>>
>> thanks,
>> Jesse
>>
Re: bridge success status not working [message #587553 is a reply to message #47612] Wed, 10 September 2008 19:15 Go to previous message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 292
Registered: July 2009
Senior Member
Sounds a bit like a bug --- in the initial efforts of the bridge there
was a lot of over simplification that we are slowly picking away at.
This sounds like one of these --- that has some parsing and/or
interpretation bugs. Please open a new one for us :-)

- Sarah


Jesse Pangburn wrote:
> Hi,
> Using the bridge, I sent a FindDocuments query to an initiating
> gateway. In the gateway I forced a bogus error (told it not to
> recognize the query id) and sent this error back. Here is the relevant
> portion of my log:
>
> [DEBUG][09:00:39][hf.ihe.xds.consumer.B_Consumer] Got response :
> <ns5:AdhocQuery
> Response
> status="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:ResponseStatusType:Failure "
> xmlns:ns2="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rim:3.0"
> xmlns:ns3="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rs:3.0"
> xmlns:ns4="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:lcm:3.0"
> xmlns:ns5="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:query:3.0"
> xmlns:ns6="urn:ihe
> :iti:xds-b:2007">
> <ns3:RegistryErrorList>
> <ns3:RegistryError
> codeContext="Initiating Gateway Error: query id
> 'urn:uuid:14d4debf-8
> f97-4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway"
> errorCode="XDSUnknownStoredQuery"
> severity="urn:oasis:names:tc:ebxml
> -regrep:ErrorSeverityType:Error"/>
> </ns3:RegistryErrorList>
> <ns2:RegistryObjectList/>
> </ns5:AdhocQueryResponse>
>
> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Loading response in EMF.
> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Failure.
> [INFO ][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Error #0
> Severity=Error
> Code=XDSUnknownStoredQuery
> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
> Location= null
>
>
> - Error #0
> Severity=Error
> Code=XDSUnknownStoredQuery
> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
> Location= null
>
>
> The problem comes in when I check the QueryDocumentsResponseType object
> for the success status. In this case, the success status is true when
> it should be false. There are no error entries in the
> QueryDocumentsResponseType object either. I'm wondering if anyone knows
> if this is the bridge's fault or the initiating gateway's error response
> is not technically correct? Maybe the status isn't quite the right urn
> string?
>
> thanks,
> Jesse
>
Re: bridge success status not working [message #587578 is a reply to message #47706] Wed, 10 September 2008 23:32 Go to previous message
Jesse Pangburn is currently offline Jesse PangburnFriend
Messages: 166
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Sarah,
OK, you got it. You can find it at
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=246930

thanks,
Jesse

Sarah Knoop wrote:

> Sounds a bit like a bug --- in the initial efforts of the bridge there
> was a lot of over simplification that we are slowly picking away at.
> This sounds like one of these --- that has some parsing and/or
> interpretation bugs. Please open a new one for us :-)

> - Sarah


> Jesse Pangburn wrote:
>> Hi,
>> Using the bridge, I sent a FindDocuments query to an initiating
>> gateway. In the gateway I forced a bogus error (told it not to
>> recognize the query id) and sent this error back. Here is the relevant
>> portion of my log:
>>
>> [DEBUG][09:00:39][hf.ihe.xds.consumer.B_Consumer] Got response :
>> <ns5:AdhocQuery
>> Response
>> status="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:ResponseStatusType:Failure "
>> xmlns:ns2="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rim:3.0"
>> xmlns:ns3="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:rs:3.0"
>> xmlns:ns4="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:lcm:3.0"
>> xmlns:ns5="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:xsd:query:3.0"
>> xmlns:ns6="urn:ihe
>> :iti:xds-b:2007">
>> <ns3:RegistryErrorList>
>> <ns3:RegistryError
>> codeContext="Initiating Gateway Error: query id
>> 'urn:uuid:14d4debf-8
>> f97-4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway"
>> errorCode="XDSUnknownStoredQuery"
>> severity="urn:oasis:names:tc:ebxml
>> -regrep:ErrorSeverityType:Error"/>
>> </ns3:RegistryErrorList>
>> <ns2:RegistryObjectList/>
>> </ns5:AdhocQueryResponse>
>>
>> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Loading response in EMF.
>> [DEBUG][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Failure.
>> [INFO ][09:00:39][.ohf.ihe.xds.XDSResponseParser] Error #0
>> Severity=Error
>> Code=XDSUnknownStoredQuery
>> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
>> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
>> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
>> Location= null
>>
>>
>> - Error #0
>> Severity=Error
>> Code=XDSUnknownStoredQuery
>> Code Context=Initiating Gateway Error: query id
>> 'urn:uuid:14d4debf-8f97-
>> 4251-9a74-a90016b0af0d' is unknown to the gateway
>> Location= null
>>
>>
>> The problem comes in when I check the QueryDocumentsResponseType object
>> for the success status. In this case, the success status is true when
>> it should be false. There are no error entries in the
>> QueryDocumentsResponseType object either. I'm wondering if anyone knows
>> if this is the bridge's fault or the initiating gateway's error response
>> is not technically correct? Maybe the status isn't quite the right urn
>> string?
>>
>> thanks,
>> Jesse
>>
Previous Topic:XCA error codes not recognized
Next Topic:Return of IBM Infrastructure
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 24 18:06:22 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03104 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software