Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » BPEL Designer » Example is not working on new version
Example is not working on new version [message #3899] Wed, 29 March 2006 06:33 Go to next message
Andreas Wombacher is currently offline Andreas WombacherFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Hello,

I finally managed to get the plugins compiled. when applying it to the
example
in the cvs it can not be staretd with the current version. Any ideas what
to
change?

I get the following error:
org.eclipse.emf.common.util.WrappedException:
org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri
'http://schemas.xmlsoap.org/ws/2004/03/business-process/' not found.
(platform:/resource/org.eclipse.bpel.examples.simple/SampleP rocess.bpel, 2,
373)
at
org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl.demandLo adHelper(ResourceSetImpl.java:268)
at
org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl.getResou rce(ResourceSetImpl.java:349)
at
org.eclipse.bpel.common.ui.editmodel.ResourceInfo.load(Resou rceInfo.java:126)
at
org.eclipse.bpel.common.ui.editmodel.EditModel.getResourceIn fo(EditModel.java:153)
at
org.eclipse.bpel.common.ui.editmodel.EditModelClient.<init>(EditModelClient.java:61)
at
org.eclipse.bpel.ui.util.BPELEditModelClient.<init>(BPELEditModelClient.java:47)
at org.eclipse.bpel.ui.BPELEditor.init(BPELEditor.java:1545)
at
org.eclipse.ui.internal.EditorManager.createSite(EditorManag er.java:825)
at
org.eclipse.ui.internal.EditorReference.createPartHelper(Edi torReference.java:578)
at
org.eclipse.ui.internal.EditorReference.createPart(EditorRef erence.java:367)
at
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPartReference.getPart(Workb enchPartReference.java:555)
at
org.eclipse.ui.internal.EditorReference.getEditor(EditorRefe rence.java:212)
at
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.busyOpenEditorBatched( WorkbenchPage.java:2392)
at
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.busyOpenEditor(Workben chPage.java:2325)
at
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.access$10(WorkbenchPag e.java:2317)
at
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage$9.run(WorkbenchPage.ja va:2303)
at
org.eclipse.swt.custom.BusyIndicator.showWhile(BusyIndicator .java:69)
at
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.openEditor(WorkbenchPa ge.java:2298)
at
org.eclipse.ui.actions.OpenWithMenu.openEditor(OpenWithMenu. java:284)
at
org.eclipse.ui.actions.OpenWithMenu.access$0(OpenWithMenu.ja va:276)
at
org.eclipse.ui.actions.OpenWithMenu$2.handleEvent(OpenWithMe nu.java:183)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :66)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:925)
at
org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3287)
at
org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :2907)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:1899)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:1863)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:417)
at
org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:143)
at
org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(IDEApplicatio n.java:106)
at
org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(Pl atformActivator.java:99)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:92)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:68)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:374)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:169)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:338 )
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:282)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
Re: Example is not working on new version [message #3905 is a reply to message #3899] Wed, 29 March 2006 13:26 Go to previous messageGo to next message
Darren Woods is currently offline Darren WoodsFriend
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

try the following:

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2003/03/business-process/

It seems to have "2004" in there by mistake...

Cheers,
Darren
Re: Example is not working on new version [message #3911 is a reply to message #3905] Wed, 29 March 2006 14:01 Go to previous messageGo to next message
Andreas Wombacher is currently offline Andreas WombacherFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
I tried your recommendation, but it didn't worked. Any other idea maybe?
Re: Example is not working on new version [message #3917 is a reply to message #3905] Wed, 29 March 2006 14:03 Go to previous messageGo to next message
Andreas Wombacher is currently offline Andreas WombacherFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Thanks for the hint. I tried it but I still get the same error.

Maybe you have another hint?

thanks in advance.
Re: Example is not working on new version [message #3923 is a reply to message #3905] Thu, 30 March 2006 00:21 Go to previous messageGo to next message
James Moody is currently offline James MoodyFriend
Messages: 61
Registered: July 2009
Member
Darren wrote:
> Hi,
>
> try the following:
>
> http://schemas.xmlsoap.org/ws/2003/03/business-process/
>
> It seems to have "2004" in there by mistake...
>
> Cheers,
> Darren
>

Actually 2004 is correct, and the code should recognize it. The 2003 is
from an earlier version of the BPEL spec. See the latest posted OASIS
XSD here:

http://www.oasis-open.org/committees/download.php/16074/wsbp el_main-2005-12-22.xsd

james
Re: Example is not working on new version [message #3936 is a reply to message #3911] Fri, 31 March 2006 08:23 Go to previous message
Andreas Wombacher is currently offline Andreas WombacherFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Hello,

I followed literally the installation instructions, that is, generating
the projects from the cvs directly, launching the application and it works
now.
Although I have no clue why it has not worked before.

Thanks for the comments and the good support.

cheers
Andreas
Previous Topic:JBoss interest in BPEL designer
Next Topic:What is the Workflow Extension planed for M6
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 17:58:06 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01709 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software