Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Can not run demo/sample projects
Can not run demo/sample projects [message #444249] Fri, 31 July 2009 16:42 Go to next message
Henrik Lindberg is currently offline Henrik LindbergFriend
Messages: 2501
Registered: July 2009
Senior Member
Hi, when I follow the instructions - generating the sample .psf, and
then trying the photo and contact applications they simply crash
(although I got a glimpse of the contact splash before it died).

I tried running these as instructed - clicking on Launch Eclipse
Application in the respective .product file.

Should I report this as an issue?

Regards
- henrik

I get the following crash information:
!SESSION 2009-07-31 18:37:42.944
-----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.version=1.5.0_19
java.vendor=Apple Inc.
BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86, WS=cocoa, NL=en_US
Framework arguments: -product org.eclipse.e4.demo.contacts.product
Command-line arguments: -product org.eclipse.e4.demo.contacts.product
-data
/Users/henrik/Documents/Workspaces/e4Workspace/../runtime-co ntacts.product
-dev
file:/Users/henrik/Documents/Workspaces/e4Workspace/.metadat a/.plugins/org.eclipse.pde.core/contacts.product/dev.propert ies
-os macosx -ws cocoa -arch x86

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2009-07-31 18:37:43.703
!MESSAGE Application error
!STACK 1
java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/swt/widgets/Display
at
org.eclipse.e4.ui.workbench.swt.internal.WorkbenchApplicatio n.start(WorkbenchApplication.java:50)
at
org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(Eclips eAppHandle.java:194)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:79)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:368)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:179)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAcce ssorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMe thodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java: 559)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:514)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1311)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1287)
Re: Can not run demo/sample projects [message #452970 is a reply to message #444249] Sat, 01 August 2009 14:42 Go to previous messageGo to next message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Yes, please report this as an issue. You can probably work around it by editing the plugins and making sure your fragment is added (delete your launch config and try again). It might be we only added the carbon fragment to the .product file.

PW


Re: Can not run demo/sample projects [message #476422 is a reply to message #452970] Wed, 05 August 2009 23:54 Go to previous message
Henrik Lindberg is currently offline Henrik LindbergFriend
Messages: 2501
Registered: July 2009
Senior Member
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=285800

Paul Webster wrote:
> Yes, please report this as an issue. You can probably work around it by
> editing the plugins and making sure your fragment is added (delete your
> launch config and try again). It might be we only added the carbon
> fragment to the .product file.
>
> PW
>
Re: Can not run demo/sample projects [message #561860 is a reply to message #444249] Sat, 01 August 2009 14:42 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Yes, please report this as an issue. You can probably work around it by editing the plugins and making sure your fragment is added (delete your launch config and try again). It might be we only added the carbon fragment to the .product file.

PW


Re: Can not run demo/sample projects [message #562004 is a reply to message #452970] Wed, 05 August 2009 23:54 Go to previous message
Henrik Lindberg is currently offline Henrik LindbergFriend
Messages: 2501
Registered: July 2009
Senior Member
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=285800

Paul Webster wrote:
> Yes, please report this as an issue. You can probably work around it by
> editing the plugins and making sure your fragment is added (delete your
> launch config and try again). It might be we only added the carbon
> fragment to the .product file.
>
> PW
>
Previous Topic:e4 and Eclipse 3.6
Next Topic:Why does XWT use SWT?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 06:33:34 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10517 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software