Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » Changed files not recognized on Vista installation
Changed files not recognized on Vista installation [message #43943] Tue, 07 April 2009 21:39 Go to next message
demi is currently offline demi
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
I've been using subversive for a while now with Flex Builder 3.2 on XP
without a problem. Yesteday, my XP machine's hard-drive crashed and I was
forced to move to a Vista machine to work. I have the same version of
Flex Builder installed on the vista machine.

Here's the problem I have. Flex Builder has an "Export" command that winds
up building a SWF file. In the project navigator, I can see that it
recognizes that the file has been modified since it puts a ">" in front of
it. What's odd is that the parent folders have no markings. Also, if you
go to the synchronize view, the file doesn't show up as changed.

I started comparing this installation with a working one and I noticed
that there's an extra team model called "SVN Changesets" on the broken
machine. I tried unchecking it, but it didn't seem to help.

Another thing is that I have tortoiseSVN installed and that guy sees all
the changes. The problem with tortoiseSVN is that I need to commit each
project seperately, which is a real pain.

BTW, I tried various connectors and none seem to help. Does anyone have
any idea on what's going on. I need to get something published and my
machine is not very usable.
Re: Changed files not recognized on Vista installation [message #43977 is a reply to message #43943] Wed, 08 April 2009 01:51 Go to previous messageGo to next message
demi is currently offline demi
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
I'm not sure this means anything, but I found this thread. Maybe it's
related.
http://stackoverflow.com/questions/161238/problem-with-props et-svnignore-possibly-vista-related/162162

Also, I noticed that Add to SVN Version control doesn't work either. I
just get an empty dialog.
Re: Changed files not recognized on Vista installation [message #44070 is a reply to message #43977] Thu, 09 April 2009 08:30 Go to previous message
Igor Burilo is currently offline Igor Burilo
Messages: 435
Registered: July 2009
Senior Member
Hello demi,

Can you reproduce this problem on Windows XP, or it just happens on Vista?
Do you have any related messages in Error Log view?
Can you provide detailed steps how to reproduce the problem from the
beginning?

> I'm not sure this means anything, but I found this thread. Maybe it's
> related.
> http://stackoverflow.com/questions/161238/problem-with-props et-svnignore-possibly-vista-related/162162
>
> Also, I noticed that Add to SVN Version control doesn't work either. I
> just get an empty dialog.
>
Previous Topic:Crediantials prompted by plug-in for each SVN server operation
Next Topic:Sporatic build-errors after automated checkout
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 20:02:04 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.14414 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software