Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Problem in Configuring the AgentController
Problem in Configuring the AgentController [message #43818] Wed, 30 November 2005 08:51 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by:

Hi every one,
I have downloaded the (STABLE BUILD) tptp 4.1.0 (Runtime- ALL),
agentController (Runtime-WINDOWS-IA32), Automated GUI Recording from
Technology Preview,and all Requirements.

I copied all the plugins and features of tptp,EMF,XSD to eclipse plugins
and features resp.

But when i try to configure the Agent Controller im getting some error.

I did following steps to configure..

1.Set path for Java Runtime in environment Variables
2.SetConfig.bat file is started from command prompt

But it showing following error and exit

D:\AgentCtrl\bin>java -classpath ..\lib\config.jar;..\lib\config.nl1.jar
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/w3c/dom/Node


Anybody pls resolve this problem. so that i can proceed further.


OS: win2000,
IDE: eclipse3.1
TPTP: tptp.runtime-TPTP-4.1.0-200509090100
AgentController: tptpdc.win_ia32-TPTP-4.1.0-200509090100
emf: emf-sdo-SDK-2.1.1
xsd: xsd-SDK-2.1.1

Thanks in advance
Re: Problem in Configuring the AgentController [message #43851 is a reply to message #43818] Wed, 30 November 2005 12:51 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by:


Check whether ur JVM is pointing to JRE1.3 or 1.4.
This problem occurs when u set it to JRE1.3

Previous Topic:privacy and authentication
Next Topic:Connection refused on http playback
Goto Forum:

Current Time: Fri Oct 09 17:58:58 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08669 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software