Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » RAServer unable to find pthreads
RAServer unable to find pthreads [message #43720] Wed, 30 November 2005 00:06 Go to next message
James Kebinger is currently offline James Kebinger
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
I'm unable to get RAServer to work on linux (RHEL, x86). I saw an earlier
discussion thread that didn't appear to come to a successful conclusion,
so here I am.
I'm assuming one is not able to just ignore the pthreads message, because
I'm not able to see any agents on the remote host (although I am able to
successfully test connect on port 10002)

When I run RAServer i get:

Could not find the pthread library (2).Are you running a supported Linux
distribution ?RAServer started successfully


running ldd RAServer:
ldd RAServer
/lib/libcwait.so => /lib/libcwait.so (0xb75e5000)
libpthread.so.0 => /lib/tls/libpthread.so.0 (0xb75d5000)
libdl.so.2 => /lib/libdl.so.2 (0xb75d2000)
libcrypt.so.1 => /lib/libcrypt.so.1 (0xb75a5000)
libxerces-c.so.24 => /d000/home/profit/tptp/lib/libxerces-c.so.24
(0xb7156000)
libcbe.so => /d000/home/profit/tptp/lib/libcbe.so (0xb7136000)
libhcclco.so => /d000/home/profit/tptp/lib/libhcclco.so
(0xb712c000)
libhcclserc.so => /d000/home/profit/tptp/lib/libhcclserc.so
(0xb7110000)
libhcclsert.so => /d000/home/profit/tptp/lib/libhcclsert.so
(0xb710b000)
libhccls.so => /d000/home/profit/tptp/lib/libhccls.so (0xb7107000)
libhcclsm.so => /d000/home/profit/tptp/lib/libhcclsm.so
(0xb70fb000)
libstdc++-libc6.2-2.so.3 => /usr/lib/libstdc++-libc6.2-2.so.3
(0xb70b9000)
libm.so.6 => /lib/tls/libm.so.6 (0xb7096000)
libc.so.6 => /lib/tls/libc.so.6 (0xb6f5e000)
/lib/ld-linux.so.2 => /lib/ld-linux.so.2 (0xb75e9000)
libgcc_s.so.1 => /lib/libgcc_s.so.1 (0xb6f55000)


so ldd seems to indicate RAServer should be able to find libpthread.
My LD_LIBRARY_PATH is currently:

LD_LIBRARY_PATH=/usr/lib:/lib:/lib/tls:/lib/i686/::/d000/hom e/profit/tptp/bin/:/d000/home/profit/tptp/lib/

I'm using the BEA Jrockit VM, version below:

Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2_05-b04)
BEA WebLogic JRockit(TM) 1.4.2_05 JVM R24.4.0-1 (build
ari-38120-20041118-1131-linux-ia32, Native Threads, GC strategy: parallel)


Any ideas would be much appreciated!
Re: RAServer unable to find pthreads [message #43790 is a reply to message #43720] Wed, 30 November 2005 01:36 Go to previous messageGo to next message
James Kebinger is currently offline James Kebinger
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
I downloaded 4.1.0 and tried that, but get the same errors, even after
making sure libjvm.so is on the LD_LIBRARY_PATH.
Re: RAServer unable to find pthreads [message #44021 is a reply to message #43790] Wed, 30 November 2005 17:14 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi James,
Unfortunately, the BEA WebLogic JRockit JVM is not officially
supported/tested. See the TPTP Operating system and JRE support statement
for more information:

http://eclipse.org/tptp/home/project_info/releaseinfo/4.1/su pport.html

Can you try either the IBM or Sun JRE to see if the problem
persists? If it does, can you please open a defect in the TPTP Bugzilla DB
under the Platform.Communication component?

Thanks,

Paul
"James" <jkebinger@gmail.com> wrote in message
news:01ae591a46d719e333440b01f0f0edee$1@www.eclipse.org...
> I downloaded 4.1.0 and tried that, but get the same errors, even after
> making sure libjvm.so is on the LD_LIBRARY_PATH.
>
>
Re: RAServer unable to find pthreads [message #44145 is a reply to message #44021] Wed, 30 November 2005 22:09 Go to previous messageGo to next message
James Kebinger is currently offline James Kebinger
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
Later today I found a new release of JRockit 1.42_08 that has as one of
the things fixed - "now supports linking with pthreads", and that did the
trick.

Though I'm happy to be able to run my app (under weblogic) on another
machine, I didn't seem much performance increase- while monitoring, the
app still runs like molasses - orders of magnintude slower.
I had hoped that it would be much faster without eclipse hogging the CPU
in processing all the incoming profiling info, but no dice.
Does everyone see this kind of performance degradation?
Re: RAServer unable to find pthreads [message #45009 is a reply to message #44145] Tue, 06 December 2005 01:01 Go to previous message
Jevon  is currently offline Jevon
Messages: 164
Registered: July 2009
Senior Member
I notice performance degradation about two magnitudes slower - something
which would normally take 150ms can take 70s instead. I guess it's normal,
but I do think that TPTP generates an incredible amount of data.

Jevon
Previous Topic:How to write a profiling backend for the TPTP 4.1 AC?
Next Topic:Envoking Junits from a menu (so anyone can run the tests)
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 21 22:14:05 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11694 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software