Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » General (non-technical) » Eclipse Foundation » Problem while using eclipse3.2
Problem while using eclipse3.2 [message #43130] Sun, 17 December 2006 00:34 Go to next message
rakesh is currently offline rakesh
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
hi

we are using eclipse 3.2 for our project with the follwoing properties
specified in target of eclipse shorcut.

E:\Eclipse\eclipse3.2\eclipse.exe -vm
C:\jrockit-j2sdk1.4.2_08\bin\javaw.exe -vmargs -Xmx452m

The problem we are facing with it is many a times inbetween the javaw.exe
task takes 100% CPU tilization and eclipse just gets hanged. it also
happenes in debug mode.
can anyone let me know what might be the problem?

thanks
Re: Problem while using eclipse3.2 [message #43178 is a reply to message #43130] Sun, 17 December 2006 07:18 Go to previous message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 351804
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

You'd have better luck if you post your question in the
eclipse.newcomers group:

http://www.eclipse.org/newsportal/thread.php?group=eclipse.n ewcomer

This newsgroup is for questions about the operations of the Eclipse
foundation itself.

Denis


rakesh wrote:
> hi
> we are using eclipse 3.2 for our project with the follwoing properties
> specified in target of eclipse shorcut.
>
> E:\Eclipse\eclipse3.2\eclipse.exe -vm
> C:\jrockit-j2sdk1.4.2_08\bin\javaw.exe -vmargs -Xmx452m
>
> The problem we are facing with it is many a times inbetween the
> javaw.exe task takes 100% CPU tilization and eclipse just gets hanged.
> it also happenes in debug mode.
> can anyone let me know what might be the problem?
>
> thanks
>
>
Previous Topic:How to use the External Jars In plugin project
Next Topic:error when starting eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 20 22:57:20 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01515 seconds