Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Problems with the RAServer
Problems with the RAServer [message #42929] Fri, 25 November 2005 15:14 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: yves.xxxxx.com

I'm having difficulties running test with TPTP. This is due I think to a
baddly configured RAServer. Here is the last 2 events I get in service log:
Also what means the severity number 10 and 30?? is 10 for info and 30 for
error??

<CommonBaseEvent creationTime="2005-11-25T15:05:18.843000Z"
globalInstanceId="A6A0E3D957144EDC8BABF4F8306EC0C0" msg="Couldn&apos;t
load JVM library %JAVA_PATH%" severity="30" version="1.0.1">
<sourceComponentId component="Data Collection Engine"
componentIdType="Application" location="192.168.1.101" locationType="IPV4"
processId="2628" subComponent="..\RAServer\java.c"
componentType="Eclipse_TPTP"/>
<situation categoryName="ReportSituation">
<situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
</situation>
</CommonBaseEvent>
<CommonBaseEvent creationTime="2005-11-25T15:05:18.843000Z"
globalInstanceId="AE8C6A7A76F045A5845E41876BEDA982" msg="Could not create
file server because JVM could not be created" severity="30"
version="1.0.1">
<sourceComponentId component="Data Collection Engine"
componentIdType="Application" location="192.168.1.101" locationType="IPV4"
processId="2628" subComponent="..\RAServer\RACommS.c"
componentType="Eclipse_TPTP"/>
<situation categoryName="ReportSituation">
<situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
</situation>
</CommonBaseEvent>

This is my config file, I did not change what is getting generated by the
batch file:
-
<AgentControllerConfiguration activeConfiguration="default"
filePort="10005" isDataMultiplexed="false" jvm="%JAVA_PATH%"
loggingDetail="LOW" loggingLevel="INFORMATION" port="10002"
processPolling="true" securedPort="10003" version="4.0.0">
-
<AgentControllerEnvironment configuration="default">
<Variable name="JAVA_PATH" position="replace" value="F:\Program
Files\Java\jrockit-jre1.5.0_03\bin\java.exe"/>
<Variable name="RASERVER_HOME" position="replace" value="F:\TPTP"/>
<Variable name="PLUGINS_HOME" position="replace"
value="%RASERVER_HOME%\plugins"/>
<Variable name="PATH" position="prepend" value="%RASERVER_HOME%\bin"/>
<Variable name="SYS_TEMP_DIR" position="replace"
value="F:\DOCUME~1\Yves\LOCALS~1\Temp"/>
<Variable name="LOCAL_AGENT_TEMP_DIR" position="replace"
value="%SYS_TEMP_DIR%"/>
<Variable name="CLASSPATH_ORG_APACHE_JAKARTA_COMMONS_LOGGING"
position="append"
value=" %PLUGINS_HOME%\org.apache.jakarta_commons_logging_1.0.3\comm ons-logging.jar "/>
<Variable name="CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_CORE_RUNTIME" position="append"
value="%PLUGINS_HOME%\org.eclipse.core.runtime_3.1.1.jar"/ >
<Variable name="CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_EMF_COMMON" position="append"
value="%PLUGINS_HOME%\org.eclipse.emf.common_2.1.0.jar"/>
<Variable name="CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_EMF_ECORE" position="append"
value="%PLUGINS_HOME%\org.eclipse.emf.ecore_2.1.0.jar"/>
<Variable name="CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_EMF_ECORE_XMI" position="append"
value="%PLUGINS_HOME%\org.eclipse.emf.ecore.xmi_2.1.0.jar"/ >
<Variable name="CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_TPTP_PLATFORM_MODELS"
position="append"
value=" %PLUGINS_HOME%\org.eclipse.tptp.platform.models_4.0.0\tptp-m odels.jar "/>
<Variable name="CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_TPTP_PLATFORM_MODELS"
position="append"
value=" %PLUGINS_HOME%\org.eclipse.tptp.platform.models.nl1_4.0.0\or g.eclipse.tptp.platform.models.nl1.jar "/>
<Variable name="CLASSPATH_ORG_JUNIT" position="append"
value="%PLUGINS_HOME%\org.junit_3.8.1\junit.jar"/>
<Variable name="CLASSPATH" position="append"
value="%CLASSPATH_ORG_ECLIPSE_CORE_RUNTIME%"/>
</AgentControllerEnvironment>
<Application configuration="default" executable="java.exe"
location="%SYS_TEMP_DIR%" path="%JAVA_PATH%"/>
-
<Hosts configuration="default">
<Allow host="LOCAL"/>
</Hosts>
<Plugin path="%PLUGINS_HOME%"/>
</AgentControllerConfiguration>


Please Help !!!
Problem Solved ! [message #43038 is a reply to message #42929] Sat, 26 November 2005 14:18 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: Yves.xxxxxxxx.com

I installed TPTp on my Laptop and the RAServer works !. By comparing the
serviceconfig file I found the problem with the jvm variable.

The jvm variable must point to the jvm.dll file in the bin/client subdir
as in:

<AgentControllerConfiguration activeConfiguration="default"
filePort="10005" isDataMultiplexed="false" jvm="F:\Program
Files\Java\Jre1.5.0_02\bin\client\jvm.dll" loggingDetail="LOW"
loggingLevel="INFORMATION" port="10002" processPolling="true"
securedPort="10003" version="4.0.0">
<AgentControllerEnvironment configuration="default">
Previous Topic:Filter in the Execution Time Analysis
Next Topic:Turning profiling on and off from within the application
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 21 06:11:42 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01566 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software