Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMT (Generative Modeling Technologies) » [AM3] Am3 installation problem
[AM3] Am3 installation problem [message #380833] Mon, 07 January 2008 13:42 Go to next message
Manu is currently offline Manu
Messages: 16
Registered: July 2009
Junior Member
Hi to all.
I've this problem with the installation of the org.eclipse.am3.core
plug-in:
when I try to export the plug-in I've this problem returned from the
process of installation in the log file:

7. ERROR in
H:\workspace\org.eclipse.am3.core\src\org\eclipse\am3\core\A M3CoreTools.java
(at line 1)
package org.eclipse.am3.core;
^
The type org.eclipse.m2m.atl.engine.vm.nativelib.ASMModel cannot be
resolved. It is indirectly referenced from required .class files
----------
8. ERROR in
H:\workspace\org.eclipse.am3.core\src\org\eclipse\am3\core\A M3CoreTools.java
(at line 20)
import org.eclipse.m2m.atl.engine.vm.nativelib.ASMModel;
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
The import org.eclipse.m2m.atl.engine.vm.nativelib.ASMModel cannot be
resolved


It looks like the org.eclipse.am3.core plug-in can't find the
org.eclipse.m2m.atl.engine. So, I've controlled about the presence of the
org.eclipse.m2m.atl.engine plug-in and there is no problem about it. The
plug-in is present in the eclipse\plug-in directory. So, I can't
understand which is the problem.

Thanks to all for the help

Manu
Re: [AM3] Am3 installation problem [message #380842 is a reply to message #380833] Tue, 08 January 2008 12:15 Go to previous message
Manu is currently offline Manu
Messages: 16
Registered: July 2009
Junior Member
Hi.
I've fixed the previous problem. But now I've a strange situation:
the package org.eclipse.gmt.am3.gmm4atl.ui references some private methods
of the org.eclipse.gmt.am3.platform.core, and I've a list of errors of
this kind when I try to export the former plugin:

7. ERROR in
H:\workspace\org.eclipse.gmt.am3.gmm4atl.ui\src\org\eclipse\ gmt\am3\gmm4atl\ui\actions\GenerateATLAntScriptAction.java
(at line 49)
Resource megamodelResource = ((EMFModel)
AM3Platform.getRootMegaModel()).getResource();
^^^^^^^^^^^^^^^^
The method getRootMegaModel() from the type AM3Platform is not visible

Anyone can help me, please?

Thank you

Manu
Re: [AM3] Am3 installation problem [message #611158 is a reply to message #380833] Tue, 08 January 2008 12:15 Go to previous message
Manu is currently offline Manu
Messages: 16
Registered: July 2009
Junior Member
Hi.
I've fixed the previous problem. But now I've a strange situation:
the package org.eclipse.gmt.am3.gmm4atl.ui references some private methods
of the org.eclipse.gmt.am3.platform.core, and I've a list of errors of
this kind when I try to export the former plugin:

7. ERROR in
H:\workspace\org.eclipse.gmt.am3.gmm4atl.ui\src\org\eclipse\ gmt\am3\gmm4atl\ui\actions\GenerateATLAntScriptAction.java
(at line 49)
Resource megamodelResource = ((EMFModel)
AM3Platform.getRootMegaModel()).getResource();
^^^^^^^^^^^^^^^^
The method getRootMegaModel() from the type AM3Platform is not visible

Anyone can help me, please?

Thank you

Manu
Previous Topic:[TCS] UML 2.1.1 TCS
Next Topic:[TCS] multi-step reference resolution
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 28 16:40:15 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02403 seconds