Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » Everything works with Toplink essential but..
Everything works with Toplink essential but.. [message #379605] Tue, 19 August 2008 06:31 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: bipul_dutta.hotmail.com

So many problems with Eclipselink. This is how the exception goes

"Caused by: java.lang.NoSuchFieldError: customSegments"

where getCustomSegments() is getter for an @Embedded entity.

What should I do? I reiterate, Toplink Essential doesn't have any issue
with it.

Thanks.

Buraluit.
Re: Everything works with Toplink essential but.. [message #379609 is a reply to message #379605] Tue, 19 August 2008 13:15 Go to previous messageGo to next message
Gordon Yorke is currently offline Gordon Yorke
Messages: 77
Registered: July 2009
Member
What is the access type of the owning Entity? As per the specification the
access type of the Embeddable is defined by the access type of the owning
Entity. Is this Embedded class shared is it possible the access type is
field in another owning Entity?
--Gordon
Re: Everything works with Toplink essential but.. [message #379618 is a reply to message #379609] Tue, 19 August 2008 21:11 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: bipul_dutta.hotmail.com

Here are the classes (cut down for clarity)

EMBEDDABLE class:

@Embeddable
@SuppressWarnings("serial")
public class Segment30 implements Serializable {
public Segment30() {
this( null );
}

public Segment30( Segment30Type data) {
super( data, Segment30Type.class );
}

@Column(name="CUSTOM01")
@StringLength(maxLength=150)
public String getS1() {
return getData().getS1();
}

public void setS1(String value) {
getData().setS1( value );
}
}

OWNING class has following:

@Embedded
@AttributeOverrides
({
@AttributeOverride( name="s1", column=@Column(name = "CUSTOM01")
) })
public Segment30 getCustomSegments()
{
return customSegments.getEntity();
}

public void setCustomSegments(final Segment30 value)
{
customSegments.setEntity( value );
}


Hope it helps you to help me.

Thanks in advance.

Buraluit
Re: Everything works with Toplink essential but.. [message #379882 is a reply to message #379618] Wed, 20 August 2008 13:51 Go to previous message
James is currently offline James
Messages: 272
Registered: July 2009
Senior Member
Could you please include the full exception stack trace.

It seems to be an issue with the virtual attributes you are using, perhaps
with weaving (you could confirm this by turning weaving off and seeing if
the issue still occurs).

-- James
Previous Topic:Dealing with separate DATE and TIME fields in database, need TIMESTAMP
Next Topic:Dynamic Weaving in Eclipse RCP
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 04:12:04 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01710 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software