Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » StaticWeavingAntTask didn't weave my classes
StaticWeavingAntTask didn't weave my classes [message #376369] Thu, 17 July 2008 16:19 Go to next message
Donny A. Wijaya is currently offline Donny A. Wijaya
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Hi, everybody

I need your assistance.

I tried to use the Static Weaving and somehow it didn't weave my classes.

The weave taskdef is configured like this:

<weave source="target/classes" target="bin/weaved"
loglevel="FINEST" />

all the compiled classes are located in target/classes
the META-INF/persistence.xml is located in target/classes
(target/classes/META-INF/persistence.xml)

My persistence.xml is like this:

<persistence xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/persistence"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/persistence

http://java.sun.com/xml/ns/persistence/persistence_1_0.xsd"
version="1.0">
<persistence-unit name="testJpa" transaction-type="RESOURCE_LOCAL">
<class>example.phonebook.model.Person</class>
</persistence-unit>
</persistence>

Below are the output of the weaving:

weave:
[weave] [EL Finer]: 2008.07.17
23:31:42.275--ServerSession(4300037)--Thread(Thread[main,5,m ain])--Searching
for default mapping file in file:/C:/my_jpa_project/target/classes/
[weave] [EL Finer]: 2008.07.17
23:31:43.267--ServerSession(4300037)--Thread(Thread[main,5,m ain])--Searching
for default mapping file in file:/C:/my_jpa_project/target/classes/
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 6 seconds

There are no messages of my Person.class being weaved besides the new
Person class in the bin/weaved dir was exactly the same class as the
unweaved Person.class (I compared both through winmerge).

I don't think I did any mistake in the Entity class because this class
worked nice and weaved properly with OpenJPA compiler.

Look forward to your help!! Thank you very much!!!

Regards,


Donny
Re: StaticWeavingAntTask didn't weave my classes [message #376883 is a reply to message #376369] Tue, 22 July 2008 14:29 Go to previous message
Tom Ware is currently offline Tom Ware
Messages: 17
Registered: July 2009
Junior Member
Discussion of this issue can be found here:
http://dev.eclipse.org/mhonarc/lists/eclipselink-users/msg00 724.html
Previous Topic:PrimaryKey-Mapping
Next Topic:eclipse 1.0M6 to 1.0: IllegalAccessError
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 23:44:49 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06652 seconds