Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » OHF » OutOfMemoryError from Bridge
OutOfMemoryError from Bridge [message #37936] Tue, 04 December 2007 10:20 Go to next message
Takeo Satomi is currently offline Takeo SatomiFriend
Messages: 32
Registered: July 2009
Member
Hi everyone,

Today I built the latest Bridge, tested it and found that it returned
OutOfMemoryError while processing a response from
http://129.6.24.109:9080/axis2/services/xdsregistrya

My query was as below.

<query:AdhocQueryRequest
xmlns:query="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:query:xsd:2.1" ><query:ResponseOption
returnComposedObjects="true" returnType="LeafClass"
/><query:SQLQuery>SELECT doc.id FROM ExtrinsicObject doc,
ExternalIdentifier patId WHERE doc.objectType =
'urn:uuid:7edca82f-054d-47f2-a032-9b2a5b5186c1' AND (patId.registryObject
= doc.id AND patId.identificationScheme =
'urn:uuid:58a6f841-87b3-4a3e-92fd-a8ffeff98427' AND patId.value =
('428db2e57eaf4aa^^^&amp;1.3.6.1.4.1.21367.2005.3.7& amp;ISO')) AND
(doc.status IN ('Approved', 'Deprecated'))
</query:SQLQuery></query:AdhocQueryRequest>

The log file shows the server returned tons of <ObjectRef>s and that might
have caused this problem. Can anyone try the same thing to see which
software is wrong - the server, the Bridge or my environment?

Takeo Satomi
Re: OutOfMemoryError from Bridge [message #38006 is a reply to message #37936] Tue, 04 December 2007 18:04 Go to previous message
Matthew DavisFriend
Messages: 269
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Takeo,

Thanks for the report. Yes, this is likely an OHF issue. If you would,
could you please post the full stack trace to the OutOfMemoryException
so we can see where it's happening - preferably in a bug report.

Thanks,
-Matt

Takeo Satomi wrote:
> Hi everyone,
>
> Today I built the latest Bridge, tested it and found that it returned
> OutOfMemoryError while processing a response from
> http://129.6.24.109:9080/axis2/services/xdsregistrya
>
> My query was as below.
>
> <query:AdhocQueryRequest
> xmlns:query="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:query:xsd:2.1" ><query:ResponseOption
> returnComposedObjects="true" returnType="LeafClass"
> /><query:SQLQuery>SELECT doc.id FROM ExtrinsicObject doc,
> ExternalIdentifier patId WHERE doc.objectType =
> 'urn:uuid:7edca82f-054d-47f2-a032-9b2a5b5186c1' AND
> (patId.registryObject = doc.id AND patId.identificationScheme =
> 'urn:uuid:58a6f841-87b3-4a3e-92fd-a8ffeff98427' AND patId.value =
> ('428db2e57eaf4aa^^^&amp;1.3.6.1.4.1.21367.2005.3.7& amp;ISO')) AND
> (doc.status IN ('Approved', 'Deprecated'))
> </query:SQLQuery></query:AdhocQueryRequest>
>
> The log file shows the server returned tons of <ObjectRef>s and that
> might have caused this problem. Can anyone try the same thing to see
> which software is wrong - the server, the Bridge or my environment?
>
> Takeo Satomi
>
>
Re: OutOfMemoryError from Bridge [message #583491 is a reply to message #37936] Tue, 04 December 2007 18:04 Go to previous message
Matthew DavisFriend
Messages: 269
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Takeo,

Thanks for the report. Yes, this is likely an OHF issue. If you would,
could you please post the full stack trace to the OutOfMemoryException
so we can see where it's happening - preferably in a bug report.

Thanks,
-Matt

Takeo Satomi wrote:
> Hi everyone,
>
> Today I built the latest Bridge, tested it and found that it returned
> OutOfMemoryError while processing a response from
> http://129.6.24.109:9080/axis2/services/xdsregistrya
>
> My query was as below.
>
> <query:AdhocQueryRequest
> xmlns:query="urn:oasis:names:tc:ebxml-regrep:query:xsd:2.1" ><query:ResponseOption
> returnComposedObjects="true" returnType="LeafClass"
> /><query:SQLQuery>SELECT doc.id FROM ExtrinsicObject doc,
> ExternalIdentifier patId WHERE doc.objectType =
> 'urn:uuid:7edca82f-054d-47f2-a032-9b2a5b5186c1' AND
> (patId.registryObject = doc.id AND patId.identificationScheme =
> 'urn:uuid:58a6f841-87b3-4a3e-92fd-a8ffeff98427' AND patId.value =
> ('428db2e57eaf4aa^^^&amp;1.3.6.1.4.1.21367.2005.3.7& amp;ISO')) AND
> (doc.status IN ('Approved', 'Deprecated'))
> </query:SQLQuery></query:AdhocQueryRequest>
>
> The log file shows the server returned tons of <ObjectRef>s and that
> might have caused this problem. Can anyone try the same thing to see
> which software is wrong - the server, the Bridge or my environment?
>
> Takeo Satomi
>
>
Previous Topic:Building a scenario in STEM
Next Topic:submissionset.uniqueId generation problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 15:39:21 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02186 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software