Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » AJDT » AJDT 1.1.10 Samples problem with Eclipse 3.0
AJDT 1.1.10 Samples problem with Eclipse 3.0 [message #37837] Wed, 30 June 2004 18:45 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: eric.clairambault.free.fr

Hi,
I'm facing the following problem when building any of the AJDT 1.1.10
samples :

Internal compiler error
java.lang.NoSuchMethodError: org.apache.bcel.generic.InstructionFactory:
method
createNewArray(Lorg/apache/bcel/generic/Type;S)Lorg/apache/b cel/generic/Instruction;
not found

I tryed IBM JDK 1.4.1 and Sun JDK 1.4.1_05.

Does anyone found a similar problem ?

Thanks for your help.
Re: AJDT 1.1.10 Samples problem with Eclipse 3.0 [message #37972 is a reply to message #37837] Fri, 02 July 2004 05:43 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: eric.clairambault.free.fr

Eric Clairambault wrote:

> Hi,
> I'm facing the following problem when building any of the AJDT 1.1.10
> samples :

> Internal compiler error
> java.lang.NoSuchMethodError: org.apache.bcel.generic.InstructionFactory:
> method
>
createNewArray(Lorg/apache/bcel/generic/Type;S)Lorg/apache/b cel/generic/Instruction;
> not found

> I tryed IBM JDK 1.4.1 and Sun JDK 1.4.1_05.

> Does anyone found a similar problem ?

> Thanks for your help.

Sorry, don't mind.
I've found the solution on bugzilla (bugs 66222, 59921). So, I've moved to
Sun JDK 1.4.2.
Re: AJDT 1.1.10 Samples problem with Eclipse 3.0 [message #581145 is a reply to message #37837] Fri, 02 July 2004 05:43 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: eric.clairambault.free.fr

Eric Clairambault wrote:

> Hi,
> I'm facing the following problem when building any of the AJDT 1.1.10
> samples :

> Internal compiler error
> java.lang.NoSuchMethodError: org.apache.bcel.generic.InstructionFactory:
> method
>
createNewArray(Lorg/apache/bcel/generic/Type;S)Lorg/apache/b cel/generic/Instruction;
> not found

> I tryed IBM JDK 1.4.1 and Sun JDK 1.4.1_05.

> Does anyone found a similar problem ?

> Thanks for your help.

Sorry, don't mind.
I've found the solution on bugzilla (bugs 66222, 59921). So, I've moved to
Sun JDK 1.4.2.
Previous Topic:Help for newbie
Next Topic:NoAspectBoundException when debugging Aspect with
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 25 11:57:10 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01809 seconds