Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6]
Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #367131] Fri, 20 February 2009 02:35 Go to next message
Maxime Cojan is currently offline Maxime Cojan
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

I try to integrate the BIRT Engine in a J2EE application (JIRA).

Depending of the server environment, the application doesn't react as
whished.
Indeed with a server Tomcat every things work fine, however it's not the
case on Websphere 6.0 (jdk IBM 1.4). The birt engine doesn't start (the
factory returns by Platform is null).

After many times spend to determine the cause of the dysfunction I know
yet why there is this problem, however I don't have solutions. On this
environment WAS, there are conflicts between 3 JIRA libraries and server
libs. The libraries are the following: xmlrpc2.0.jar, xml-apis-1.0.b2.jar,
xercesimpl-2.6.2.jar. If I remove theses libraries from my WEB-INF/lib,
the birt engine starts. My application is deployed with the class-loader
mode : PARENT_LAST.
The problem is that I need theses libraries for the rest of the
application.

I want to know, if you have returns on this subject, if you know existing
issues on this point. What is the correspondence between all theses xml
api and whesphere libraries ? What are the xml apis used by Platform to
generate the factory ? What can I do ? It's a really bloking point.


Thank's for answer.
Re: Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #557856 is a reply to message #367131] Thu, 09 September 2010 05:06 Go to previous messageGo to next message
mar is currently offline mar
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
Hi - Did you find an answer to quetion or a solution as I am facing same problem.

Thanks
Re: Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #557978 is a reply to message #557856] Thu, 09 September 2010 12:34 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

What version of BIRT are you using?
Here is the current bug list for Websphere
https://bugs.eclipse.org/bugs/buglist.cgi?query_format=advan ced ;short_desc=Websphere;short_desc_type=allwordssubstr;classif ication=BIRT

I did not see this issue reported. Any chance you could open a bug?

Jason


On 9/9/2010 5:06 AM, mar wrote:
> Hi - Did you find an answer to quetion or a solution as I am facing
> same problem.
>
> Thanks
Re: Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #557980 is a reply to message #367131] Thu, 09 September 2010 12:49 Go to previous messageGo to next message
mar is currently offline mar
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
Hi
Thanks forgetting back to me.
The version of Birt is 2_2_1_1.

Re: Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #557999 is a reply to message #557980] Thu, 09 September 2010 13:35 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Were you able to look through the bugs?

On 9/9/2010 12:49 PM, mar wrote:
> Hi Thanks forgetting back to me. The version of Birt is 2_2_1_1.
>
>
Re: Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #558147 is a reply to message #367131] Fri, 10 September 2010 06:58 Go to previous messageGo to next message
mar is currently offline mar
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
I am trying the link but it doesn't work.

Regards
Re: Libraries conflicts on xml apis [websphere-WAS 6] [message #558238 is a reply to message #558147] Fri, 10 September 2010 11:46 Go to previous message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Can you try this link:
https://bugs.eclipse.org/bugs/query.cgi?product=BIRT

And then search for Websphere?

Jason

On 9/10/2010 6:58 AM, mar wrote:
> I am trying the link but it doesn't work.
>
> Regards
Previous Topic:Problems setting the locale manually
Next Topic:customized report by windows folder files
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 15:43:36 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04105 seconds