Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DSDP - Target Management » Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders
Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #35671] Tue, 09 June 2009 03:58 Go to next message
Daniela Waranie is currently offline Daniela Waranie
Messages: 52
Registered: July 2009
Member
Hi all,

when i do this:
Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE -> Browse

i can not see files in the browse windows, but folders i can see.
How can i show files in this browse window.

When i use the Remote System Explorer view i can see the files, so i
think there is a filter working when using the browse window of the
navigator (or the project explorer).

Can any one help me?

Best regards
Daniela Waranie
Re: Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #35705 is a reply to message #35671] Mon, 15 June 2009 11:13 Go to previous messageGo to next message
David McKnight is currently offline David McKnight
Messages: 244
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Daniela,

I think this is bug in RSE's EFS support. Currently, the dialog used here
is always a folder dialog but for the linked file case this ought to be a
file dialog. Could you open a bug in bugzilla for this?

Thanks,
Dave


"Daniela Waranie" <typo3-community@gmx.de> wrote in message
news:h0l4mb$n1s$1@build.eclipse.org...
> Hi all,
>
> when i do this:
> Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE -> Browse
>
> i can not see files in the browse windows, but folders i can see.
> How can i show files in this browse window.
>
> When i use the Remote System Explorer view i can see the files, so i
> think there is a filter working when using the browse window of the
> navigator (or the project explorer).
>
> Can any one help me?
>
> Best regards
> Daniela Waranie
Re: Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #35773 is a reply to message #35705] Thu, 18 June 2009 09:04 Go to previous messageGo to next message
Daniela Waranie is currently offline Daniela Waranie
Messages: 52
Registered: July 2009
Member
Hi Dave,

thanks.

I filed the bug report. You can access it via:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=280763

@all, if you:
a) can provide a solution please:
b) can reproduce my issue please:
post it here and there.

Thanks in advance.

Best regards
Daniela Waranie
Re: Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #35879 is a reply to message #35773] Mon, 22 June 2009 08:11 Go to previous message
Martin Oberhuber is currently offline Martin Oberhuber
Messages: 983
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Daniela,

thanks for filing a bug. We will do our best to work on the issue.
The bug is now our main communication medium about the issue.
If you want a status update at any time, please just comment on the
bug (e.g. "any updates?")

We will not cross-post on the mailing list.

Cheers,
--
Martin Oberhuber, Senior Member of Technical Staff, Wind River
Target Management Project Lead, DSDP PMC Member
http://www.eclipse.org/dsdp/tm




Daniela Waranie wrote:
> Hi Dave,
>
> thanks.
>
> I filed the bug report. You can access it via:
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=280763
>
> @all, if you:
> a) can provide a solution please:
> b) can reproduce my issue please:
> post it here and there.
>
> Thanks in advance.
>
> Best regards
> Daniela Waranie
Re: Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #581019 is a reply to message #35671] Mon, 15 June 2009 11:13 Go to previous message
David McKnight is currently offline David McKnight
Messages: 244
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Daniela,

I think this is bug in RSE's EFS support. Currently, the dialog used here
is always a folder dialog but for the linked file case this ought to be a
file dialog. Could you open a bug in bugzilla for this?

Thanks,
Dave


"Daniela Waranie" <typo3-community@gmx.de> wrote in message
news:h0l4mb$n1s$1@build.eclipse.org...
> Hi all,
>
> when i do this:
> Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE -> Browse
>
> i can not see files in the browse windows, but folders i can see.
> How can i show files in this browse window.
>
> When i use the Remote System Explorer view i can see the files, so i
> think there is a filter working when using the browse window of the
> navigator (or the project explorer).
>
> Can any one help me?
>
> Best regards
> Daniela Waranie
Re: Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #581049 is a reply to message #35705] Thu, 18 June 2009 09:04 Go to previous message
Daniela Waranie is currently offline Daniela Waranie
Messages: 52
Registered: July 2009
Member
Hi Dave,

thanks.

I filed the bug report. You can access it via:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=280763

@all, if you:
a) can provide a solution please:
b) can reproduce my issue please:
post it here and there.

Thanks in advance.

Best regards
Daniela Waranie
Re: Navigator -> New -> File -> Addvanced -> Link -> RSE = no files, but folders [message #581107 is a reply to message #35773] Mon, 22 June 2009 08:11 Go to previous message
Martin Oberhuber is currently offline Martin Oberhuber
Messages: 983
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Daniela,

thanks for filing a bug. We will do our best to work on the issue.
The bug is now our main communication medium about the issue.
If you want a status update at any time, please just comment on the
bug (e.g. "any updates?")

We will not cross-post on the mailing list.

Cheers,
--
Martin Oberhuber, Senior Member of Technical Staff, Wind River
Target Management Project Lead, DSDP PMC Member
http://www.eclipse.org/dsdp/tm




Daniela Waranie wrote:
> Hi Dave,
>
> thanks.
>
> I filed the bug report. You can access it via:
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=280763
>
> @all, if you:
> a) can provide a solution please:
> b) can reproduce my issue please:
> post it here and there.
>
> Thanks in advance.
>
> Best regards
> Daniela Waranie
Previous Topic:RSE can't open files in some directory, which give the RSEG1067 error
Next Topic:"C/C++ Remote Application" not available in run configurations
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 02:49:48 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01694 seconds