Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EPF » Error in published site
Error in published site [message #34546] Sat, 07 July 2007 21:35 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: bill.mcgirr.gmail.com

Once I publish a site from epf, when I launch index.html the frame that
would normally display the navigation through my content displays the
classic page not found. "Error on page" appears in the lower left of the
status bar in IE. When I look at the error, it indicates that there is a
permission error in noapplet/publishedbookmarks.html.

When I try to open publishedbookmarks.html I have a page error that says
that on line 167 an operation does not support a property or method on
that object.

This site was working previously. I have been revising the content and
republishing all day. I have a demo Monday morning. This is kind of
urgent.

Any ideas?
Re: Error in published site [message #34580 is a reply to message #34546] Sun, 08 July 2007 03:41 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: bill.mcgirr.gmail.com

I found the problem. I forgot to check to have an index page created.
Once I did that the problem was solved.
Re: Error in published site [message #579845 is a reply to message #34546] Sun, 08 July 2007 03:41 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: bill.mcgirr.gmail.com

I found the problem. I forgot to check to have an index page created.
Once I did that the problem was solved.
Previous Topic:Error in published site
Next Topic:Main content navigation published page missing
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 08:19:33 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02324 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software