Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » random launch config started?
random launch config started? [message #336646] Thu, 25 June 2009 17:56 Go to next message
John Smith is currently offline John Smith
Messages: 137
Registered: July 2009
Senior Member
If one just press the "Run" toolitem in eclipse, any some launch
configuration is started, couldnt realize a pattern behind it. In former
eclipse versions, it was so that the last executed launch config was
started. Anyone else experienced this problem?
Re: random launch config started? [message #336647 is a reply to message #336646] Fri, 26 June 2009 00:48 Go to previous message
Prakash G.R. is currently offline Prakash G.R.
Messages: 621
Registered: July 2009
Senior Member
exquisitus wrote:
> If one just press the "Run" toolitem in eclipse, any some launch
> configuration is started, couldnt realize a pattern behind it. In former
> eclipse versions, it was so that the last executed launch config was
> started. Anyone else experienced this problem?

:-) It began with 3.4 I think. Initially I too was wondering what the
heck is going on. But then found the Preferences:
Run/Debug->Launching->Launch Operation

- Prakash

---
http://blog.eclipse-tips.com
Previous Topic:Adding markers during project refresh
Next Topic:Accessing a file from a plugin Project.
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 22:29:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01554 seconds