Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » "Build site" debugging
"Build site" debugging [message #335826] Sat, 02 May 2009 14:01 Go to next message
Julen Parra is currently offline Julen Parra
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
Hi, everybody.

I maintain an OSS project (quantum.sourceforge.net) that is a database
plugin for Eclipse. I build it using the ant scripts generated by the PDE.
That works fine. But then, when building the update site using the
"site.xml"->PDE Tools->Build site automatic build, the build will fail.
The main plugin will compile OK, but the other plugins will complain (in
the logs.zip file) of "The import com.quantum.core cannot be resolved",
and similar. All imports that refer to the main plugin won't be found.

So my question is if there is a way of debugging that automated build, or
generating an ant script for it, or modifying it somehow, or similar. If
that's not possible, any idea on why my build could be failing that way
would be appreciated.

Thanks in advance.
Reposted to eclipse.platform.pde [message #335827 is a reply to message #335826] Sat, 02 May 2009 14:07 Go to previous message
Julen Parra is currently offline Julen Parra
Messages: 12
Registered: July 2009
Junior Member
I think this belongs more rightly to eclipse.platform.pde, so I have
re-posted it there. Sorry for the inconvenience.
Previous Topic:SVN Updates disconnected projects from repo
Next Topic:debugging menu contributions
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 02 00:51:00 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05796 seconds