Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Registers view...
Registers view... [message #334936] Tue, 10 March 2009 18:03 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: mike.xmos.com

Hi,

(apologies if this is the wrong newgroup)

I can't seem to get the registers view to update when debugging (CDT
5). I've made sure the "Automatically track the vaules of registers"
option is checked, but the registers don't change when I select
different stack frames and threads in the debug view. Is this a bug?

Mike
Re: Registers view... [message #334948 is a reply to message #334936] Wed, 11 March 2009 13:30 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: eclipse-news.rizzoweb.com

This belongs in the eclipse.tools.cdt newsgroup, which I've copied on
this response.

On 3/10/2009 2:03 PM, Mike Wrighton wrote:
> Hi,
>
> (apologies if this is the wrong newgroup)
>
> I can't seem to get the registers view to update when debugging (CDT
> 5). I've made sure the "Automatically track the vaules of registers"
> option is checked, but the registers don't change when I select
> different stack frames and threads in the debug view. Is this a bug?
>
> Mike
Previous Topic:Sending HUP signal to eclipse process
Next Topic:Creating a "ProgressMonitor mirror" of the status view
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 14:00:19 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.15266 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software