Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Deleting directory fails in the 3.4M5 test suite on Windows Vista ia32.
Deleting directory fails in the 3.4M5 test suite on Windows Vista ia32. [message #326355] Mon, 17 March 2008 15:31
Rasmus Tehler is currently offline Rasmus Tehler
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
Hi!
I don't know if this is the right forum for these kind of problems?

I have a problem with the Eclipse 34M5 test framework, Deleting directory
fails in the 3.4M5 test suite on Windows Vista ia32.

A Test Framework bug occur in Eclipse 3.4M5 on Windows Vista ia32.
After the UI test suite is done, ANT tries to remove the test-eclipse
work folder, this will fail cause two old java processes are still holding
on to it. The ANT target “setup-zip” will fail and the next plugin-target
will fail cause the test framework will not be installed properly.

The Milestone test was tested and failed with both JRockit and Sun SDK
1.5.0_14.

The workaround for this problem is to remove the test suite from test.xml
and then run it as a separate test: edit test.xml <!-- antcall target="ui"
/-->

This is the error messages from cmd:

genResults:
[copy] Copying 1 file to D:\tests\eclipse-testing_34M5\results\xml
[style] Warning: the task name <style> is deprecated. Use <xslt>
instead.
[style] Transforming into D:\tests\eclipse-testing_34M5\results\html
[style] Processing
D:\tests\eclipse-testing_34M5\results\xml\org.eclipse.ui.
tests_win32.win32.x86.xml to
D:\tests\eclipse-testing_34M5\results\html\org.ecli
pse.ui.tests_win32.win32.x86.html
[style] Loading stylesheet
D:\tests\eclipse-testing_34M5\test-eclipse\eclips
e\plugins\org.eclipse.test\JUNIT.XSL

antui:

junit:

setRuntimeArchive:

init:

setup:

setup-zip:
[delete] Deleting directory D:\tests\eclipse-testing_34M5\test-eclipse

BUILD FAILED
D:\tests\eclipse-testing_34M5\test.xml:296: The following error occurred
while e
xecuting this line:
D:\tests\eclipse-testing_34M5\test.xml:266: The following error occurred
while e
xecuting this line:
D:\tests\eclipse-testing_34M5\test.xml:275: The following error occurred
while e
xecuting this line:
D:\tests\eclipse-testing_34M5\test.xml:37: The following error occurred
while ex
ecuting this line:
D:\tests\eclipse-testing_34M5\test.xml:44: Unable to delete directory
D:\tests\e
clipse-testing_34M5\test-eclipse

Total time: 39 minutes 31 seconds


Should I bug report this?

Regards,
Rasmus Tehler
Previous Topic:Software update doesn't work
Next Topic:Opening an editor
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 16:47:05 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01694 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software