Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » java.lang.NoSuchMethodError while running SWTBot on Mac OS
java.lang.NoSuchMethodError while running SWTBot on Mac OS [message #32675] Fri, 17 April 2009 14:44 Go to next message
Pavel Stepanov is currently offline Pavel StepanovFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

I run our SWTBot tests on Windows, but just I've tried to run them on Mac
OS Leopard (Eclipse 3.5). I've received such kind of error:

java.lang.NoSuchMethodError:
org.eclipse.pde.internal.ui.launcher.LaunchPluginValidator.g etPluginsToRun(Lorg/eclipse/debug/core/ILaunchConfiguration; )Ljava/util/Map;
at org.eclipse.swtbot.eclipse.ui.JUnitLaunchConfigurationDelega te
preLaunchCheck(JUnitLaunchConfigurationDelegate.java:347)
at
org.eclipse.jdt.junit.launcher.JUnitLaunchConfigurationDeleg ate.launch(JUnitLaunchConfigurationDelegate.java:112)
at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfiguration.java:855)
at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfiguration.java:705)
at
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlugin.java:866)
at org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin
$8.run(DebugUIPlugin.java:1069)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)


Can anyone help to understand what could be the problem?

Thanks,
Pavel
Re: java.lang.NoSuchMethodError while running SWTBot on Mac OS [message #32711 is a reply to message #32675] Fri, 17 April 2009 15:18 Go to previous messageGo to next message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Pavel Stepanov wrote:
> Can anyone help to understand what could be the problem?

What Eclipse build are you using? I've been making some changes to PDE
launching code for 3.5 M7. It looks like SWTBot is using some internals
here. If you need to get the list of bundles that are running, I highly
recommend using BundleLauncherHelper methods as that's where things are
moving too.

Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: java.lang.NoSuchMethodError while running SWTBot on Mac OS [message #32742 is a reply to message #32711] Fri, 17 April 2009 20:39 Go to previous message
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan PadegaonkarFriend
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
The class under question[1] does use quite some internals from PDE and
is essentially a copy of PDE's JUnitLaunchConfigurationDelegate.

[1] -
http://github.com/ketan/swtbot/blob/master/org.eclipse.swtbo t.eclipse.ui/src/org/eclipse/swtbot/eclipse/ui/JUnitLaunchCo nfigurationDelegate.java

-- Ketan

On 17/4/09 20:48, Chris Aniszczyk wrote:
> Pavel Stepanov wrote:
>> Can anyone help to understand what could be the problem?
>
> What Eclipse build are you using? I've been making some changes to PDE
> launching code for 3.5 M7. It looks like SWTBot is using some internals
> here. If you need to get the list of bundles that are running, I highly
> recommend using BundleLauncherHelper methods as that's where things are
> moving too.
>
> Cheers,
>
> Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
> http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Previous Topic:How to determine on-screen object hierarchy structure?
Next Topic:Swing support
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 08:14:23 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05012 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software