Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
  [Xpand] Error when invoking a definition from Java with polymorphism
By: Stephan Krusche on Mon, 20 September 2010
6 1840 Mon, 04 October 2010 00:21
By: Stephan Krusche
  Misaligned feature name problems after upgrading to SR1
By: Ed Willink on Fri, 01 October 2010
3 1852 Fri, 01 October 2010 13:24
By: Laurent Goubet
  XPAND Simple query
By: arise76 on Thu, 30 September 2010
2 1891 Thu, 30 September 2010 14:38
By: arise76
  EDate and XPand
By: Miles Parker on Thu, 23 September 2010
7 2502 Wed, 29 September 2010 18:02
By: Miles Parker
  [Acceleo] Meta-model URI resolution query
By: Ed Willink on Thu, 23 September 2010
7 2958 Wed, 29 September 2010 07:49
By: Mirko Seifert
  XPand template not working after upgrading to Helios
By: chris on Thu, 24 June 2010
3 2249 Tue, 28 September 2010 11:06
By: Laura Hernández
  [Xpand] iteration over integer list
By: Stephan Krusche on Mon, 27 September 2010
1 1510 Mon, 27 September 2010 18:35
By: Christian Dietrich
  [Announce] Demonstrations at ESE's Modeling Symposium
By: Ed Merks on Mon, 27 September 2010
0 10867 Mon, 27 September 2010 12:48
By: Ed Merks
  Helios SR1 version
By: Erhard Weinell on Thu, 23 September 2010
1 1360 Fri, 24 September 2010 07:25
By: Sven Efftinge
  [xtend] problems with uml2 type adaption when migrating
By: Lothar on Thu, 23 September 2010
1 1105 Thu, 23 September 2010 12:44
By: Lothar
  [xtend] bidrectional references not set with two ecore models
By: Richard Wood on Wed, 22 September 2010
3 1723 Wed, 22 September 2010 13:02
By: Christian Dietrich
  [Acceleo] Problem by passing null to a template
By: Simon harrer on Tue, 21 September 2010
2 1266 Wed, 22 September 2010 11:01
By: Simon harrer
  [Xpand] 3.4 update site's errors
By: ebtesam on Thu, 09 September 2010
2 3096 Tue, 21 September 2010 09:22
By: Ben Tenne
  [Acceleo] Problem execution operation defined in meta model
By: Simon harrer on Wed, 15 September 2010
5 2284 Mon, 20 September 2010 14:31
By: Laurent Goubet
  [XPand/MWE] Error executing workflow - java.lang.NoSuchFieldError: ruleMemo
By: Eclipse User on Thu, 16 September 2010
2 3589 Fri, 17 September 2010 15:05
By: Eclipse User
  how to overwrite workflow properties: headless code generation with mwe2
By: Stefan Zeug on Tue, 14 September 2010
3 2313 Fri, 17 September 2010 14:41
By: Christian Dietrich
  InstantiationException while assigning vaiables
Excetion while creating a new variable with Xtend
By: Softwareassi on Thu, 16 September 2010
8 2538 Thu, 16 September 2010 19:51
By: Softwareassi
  [XPAND] Problems with getting started with defining extension
By: Yvette on Mon, 16 August 2010
6 2268 Thu, 16 September 2010 16:33
By: Eclipse User
  [xpand] problem calling xpand from Java
By: Arwin on Thu, 16 September 2010
4 2263 Thu, 16 September 2010 13:56
By: Arwin
  [Acceleo 3] Calling MTL queries from java code
By: Cédric Vidal on Tue, 14 September 2010
5 2076 Wed, 15 September 2010 14:04
By: Cédric Vidal
  Toolchain for source code generation from UML?
By: Juergen Weber on Tue, 07 September 2010
6 3010 Mon, 13 September 2010 07:51
By: Stephane Begaudeau
  [xpand] name of UMLPrimitiveType not generated (=null)
By: Christian Huelsmeier on Sun, 12 September 2010
1 1281 Sun, 12 September 2010 17:20
By: Christian Huelsmeier
  Problem by cast from AnyTypeImpl to ModelImpl
migration OAW 4 to OAW 5(Eclipse galileo)
By: Ming Lu on Tue, 07 September 2010
15 3888 Fri, 10 September 2010 13:16
By: Ming Lu
  [MWE2] [Xtend] mismatched input '<EOF>' expecting RULE_ID
Workflow issues while using Xtend M2M
By: Thomas Delissen on Wed, 08 September 2010
2 2693 Fri, 10 September 2010 10:47
By: Thomas Delissen
  [Acceleo3] Generating code for nested elements
Calling template for top level node only and using recursion
By: Cedric Moonen on Fri, 10 September 2010
2 1219 Fri, 10 September 2010 08:54
By: Cedric Moonen
  [Acceleo3] Generation for user defined metamodels
How to generate code for metamodels that are defined in the workspace ?
By: Cedric Moonen on Thu, 09 September 2010
2 1263 Thu, 09 September 2010 08:52
By: Cedric Moonen
  [Xtend/Xpand] Encoding problem
By: Volker Wegert on Mon, 06 September 2010
3 2208 Wed, 08 September 2010 19:31
By: Christian Dietrich
  [Acceleo 3] ownedElement + filter + reject : unexpected behavior
By: Yannick Duchene (Hibou57) on Tue, 07 September 2010
5 2375 Wed, 08 September 2010 15:58
By: Ed Willink
  [Acceleo 3] Question about debugging templates
Question about debug features available in Acceleo 3
By: Tom G on Tue, 07 September 2010
3 1695 Wed, 08 September 2010 15:20
By: Tom G
  [Acceleo 3] Calling service on list
Can you call a service on a list object in Acceleo 3?
By: Tom G on Mon, 06 September 2010
9 2154 Tue, 07 September 2010 23:50
By: Tom G
  [Acceleo] Problem with String replaceAll
Get null pointer exception when calling replaceAll
By: Tom G on Sun, 05 September 2010
5 2110 Tue, 07 September 2010 13:15
By: Tom G
  Execute MWE Workflow programmatically
Execute MWE Workflow with Java
By: No real name on Sun, 29 August 2010
3 2058 Tue, 07 September 2010 10:05
By: Christian Dietrich
  Model to Text : case of "unsuported by target language"
How to state a given model construct is not supported in a given target language ?
By: Yannick Duchene (Hibou57) on Sun, 05 September 2010
5 2117 Mon, 06 September 2010 15:52
By: Ed Willink
  [xpand] generate files only once
By: Christian Huelsmeier on Mon, 06 September 2010
1 1403 Mon, 06 September 2010 11:12
By: Christian Dietrich
  [xpand] Cannot weave GeneratorAdvice using MWE2
By: steven reinisch on Tue, 27 July 2010
4 2139 Fri, 03 September 2010 07:30
By: Sven Efftinge
  [JET] taglib directive for "c" does not exist or TLD is not found.
By: Eban Escott on Thu, 19 August 2010
1 1961 Fri, 03 September 2010 02:31
By: Eban Escott
  Acceleo3 vs AndroMDA
By: Sergio on Thu, 02 September 2010
0 12734 Thu, 02 September 2010 10:31
By: Sergio
  [Acceleo] How to determine why a template isn't called
By: Eclipse User on Tue, 24 August 2010
6 2087 Thu, 02 September 2010 09:48
By: mami
  Log for programmaticaly MWE execution
By: Enrico Randazzo on Thu, 02 September 2010
0 11928 Thu, 02 September 2010 08:58
By: Enrico Randazzo
  [XPAND] Couldn't resolve type for Long
By: Enrico Randazzo on Mon, 30 August 2010
2 1558 Mon, 30 August 2010 15:51
By: Enrico Randazzo
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Fri Dec 19 08:54:19 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01514 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software