Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
  The Generator does not produce the correct results from the first time!?
By: Wafi Dahman on Thu, 17 December 2009
0 11093 Thu, 17 December 2009 11:57
By: Wafi Dahman
  [XPand] targetDef.proceed() fails
By: Marc Gil on Wed, 16 December 2009
2 1891 Thu, 17 December 2009 10:47
By: Marc Gil
  [Announce] M2T XPAND 0.8.0M4 is available
By: Dennis Huebner on Tue, 15 December 2009
0 10425 Tue, 15 December 2009 21:53
By: Dennis Huebner
  [Acceleo] line feeds in templates
By: Fabien Giquel on Tue, 15 December 2009
2 2185 Tue, 15 December 2009 13:08
By: Laurent Goubet
  [Xtend] XtendComponent vs. XtendFacade
By: Michael Matzen on Fri, 11 December 2009
6 3050 Tue, 15 December 2009 10:56
By: Michael Matzen
icon9.gif migrating from oaw: Workflow problems
By: Marc Gil on Mon, 14 December 2009
3 1708 Mon, 14 December 2009 15:54
By: Marc Gil
  [XPAND] Couldn't find Model
By: Wolf Bublitz on Fri, 11 December 2009
4 2354 Sat, 12 December 2009 16:10
By: Wolf Bublitz
  [Acceleo] Watch expression in the debugger ?
By: Sebastien Roy on Thu, 10 December 2009
1 2005 Thu, 10 December 2009 16:50
By: Laurent Goubet
icon1.gif [XTEND] OAW based Project in Germany seeks help
3 position open innovative R&D project
By: Corvo on Thu, 10 December 2009
0 10183 Thu, 10 December 2009 12:44
By: Corvo
  [xpand] Sporadic EvaluationException in xpand/xtend
By: Christoph Kulla on Tue, 24 November 2009
13 4371 Mon, 07 December 2009 16:27
By: Christoph Kulla
icon8.gif UML class descriptions to wsdl annotations
UML class descriptions to wsdl annotations
By: Kumar on Mon, 07 December 2009
0 9900 Mon, 07 December 2009 12:59
By: Kumar
  [xpand] ignores applied stereotypes
By: Andre Albert on Wed, 25 November 2009
13 3395 Sat, 05 December 2009 09:32
By: Andre Albert
  UML2 MetaModel not applied
By: Rodrigo Tobar on Mon, 30 November 2009
4 2619 Fri, 04 December 2009 13:15
By: Rodrigo Tobar
  [XPAND] Ecore Metamodel containing EEnum
By: Alexander Fried on Wed, 02 December 2009
2 2560 Thu, 03 December 2009 20:16
By: Alexander Fried
  [XPAND] problem applied stereotypes w EMF 2.6 and UML 3.1
By: ekkehard gentz on Wed, 02 December 2009
4 1893 Wed, 02 December 2009 21:26
By: ekkehard gentz
  [MTL] the emtl-file
[MTL] the emtl-file
By: Siegfried Nolte on Tue, 11 August 2009
10 4491 Wed, 02 December 2009 18:58
By: Andre
  [Acceleo] 'If' on an Iterate loop
Is it possible?
By: Andre on Tue, 01 December 2009
1 2210 Wed, 02 December 2009 09:07
By: Laurent Goubet
  [Xpand/Xtend] MetaModelContributor for oAW
By: Ilyas Keser on Fri, 27 November 2009
2 1671 Tue, 01 December 2009 12:38
By: Ilyas Keser
  [Acceleo] behavior change of the standard library "String.index(String)" operation
By: Laurent Goubet on Mon, 30 November 2009
0 9591 Mon, 30 November 2009 16:37
By: Laurent Goubet
  [Acceleo]Collections of Collections on Queries
Is is possible to use it?
By: Andre on Fri, 27 November 2009
5 2131 Sat, 28 November 2009 19:53
By: Andre
  [Xpand/Xtend] how to organize templates for multiple output languages
By: hoschi on Wed, 25 November 2009
3 2031 Sat, 28 November 2009 17:16
By: hoschi
  Xpand Workspace Setup
By: Ilyas Keser on Fri, 27 November 2009
1 1343 Fri, 27 November 2009 15:26
By: Ilyas Keser
  [xtext] mismatched input '{' expecting '{'
By: Federico Tomassetti on Fri, 27 November 2009
2 2109 Fri, 27 November 2009 11:28
By: Federico Tomassetti
  Xpand: Cannot resolve the reference to a dependent model
The acces to the second model returns null because the returned eProxyUri does not seem to be correct.
By: nquaine on Thu, 26 November 2009
4 2110 Fri, 27 November 2009 10:31
By: nquaine
  [Acceleo] eInverse() and other functions
I cant find documentation of Acceleo functions
By: Andre on Mon, 23 November 2009
12 3256 Thu, 26 November 2009 21:28
By: Sebastien Roy
  [Acceleo] NullPointer while launching a transformation via API
By: Timothy Marc on Tue, 24 November 2009
1 1681 Wed, 25 November 2009 09:23
By: Laurent Goubet
  [XPAND] Reader does not find UML Profile Package
By: Andre Albert on Tue, 24 November 2009
3 2501 Wed, 25 November 2009 08:38
By: Andre Albert
  Editor gives problems, when using external metamodel, eventhough MM is registered.
A registered, external metamodel causes the editor to show red error lines, whilst it shouldn't
By: Marten Sijtema on Tue, 24 November 2009
1 1371 Tue, 24 November 2009 21:05
By: Sven Efftinge
icon5.gif which metamodell to use
By: hoschi on Sun, 22 November 2009
5 2225 Tue, 24 November 2009 11:10
By: hoschi
  [Xpand] Error: XMLFeatureMap is not responsible for java type org.eclipse.emf.ecore.util.FeatureMap$
By: Krzysztof Kowalczyk on Thu, 19 November 2009
2 2559 Sat, 21 November 2009 14:00
By: Federico Tomassetti
  [XPand] java.lang.InstantiationException when running
By: Marten Sijtema on Fri, 20 November 2009
1 1640 Fri, 20 November 2009 14:32
By: Marten Sijtema
  [XPAND/MWE] MetamodelContributor oAW4 -> oAW5
By: Ilyas Keser on Wed, 18 November 2009
4 2180 Thu, 19 November 2009 17:48
By: Ilyas Keser
  [Acceleo] Problems with import
By: Eclipse User on Thu, 19 November 2009
3 1820 Thu, 19 November 2009 15:36
By: Laurent Goubet
  [acceleo]Access to java code and properties from scripts
Wonder if properties and java code can be accessed from scripts
By: Sebastien Roy on Wed, 04 November 2009
11 4021 Thu, 19 November 2009 13:21
By: Laurent Goubet
  Re: [Acceleo] Arguments list in Generator-API
By: Laurent Goubet on Wed, 18 November 2009
0 10022 Wed, 18 November 2009 09:43
By: Laurent Goubet
icon5.gif XSDMetaModel
How to walk the model?
By: Marco on Tue, 17 November 2009
1 1730 Tue, 17 November 2009 21:21
By: Christian Dietrich
icon5.gif Access XSD model from Xpand java extensions
By: Marco on Mon, 16 November 2009
1 1569 Tue, 17 November 2009 21:17
By: Christian Dietrich
  [Acceleo] Acceleo and Rhapsody
By: Sebastien Roy on Thu, 12 November 2009
1 2234 Mon, 16 November 2009 14:45
By: Laurent Goubet
  Does Acceleo work with EMF?
By: Asha Ramegowda on Sun, 15 November 2009
1 1586 Mon, 16 November 2009 13:12
By: Yvan Lussaud
  [Xtext+Xpand] Problem with MWE code generator workflow ( 1 2)
By: Steven Derrien on Thu, 12 November 2009
71 5263 Mon, 16 November 2009 08:33
By: Karsten Thoms
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Sat Apr 25 18:33:15 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02062 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software